Mi az oka hogy Európában több a lelkibeteg mint pl: Közel-keleten, vagy a cigányok között?
Európában az emberek nagy többsége a munkájának él, gürizik, hogy mondjuk a vállalkozásának/cégének menjen a szekér, vagy betegesen meg akar felelni, mert akkor előléptethetik, és ha előléptetik akkor több fizetést kap, vagy esetleg azért, hogy ne rúgják ki... A stressz Európában az emberek mindennapi részévé vált, a magánéletet sokszor kénytelenek alárendelni a munkának, de emiatt könnyen tönkremehetnek a kapcsolataik, ez pedig lelkileg felkavaró. Mellesleg a rohanó hétköznapokban alig van ideje az embernek lazítani, kikapcsolódni, vagy mondjuk a hobbijával foglalkozni, állandóan a hajtás van, ami megöli az ember lelkét.
A cigányok nagy részét ez nem érinti, legalábbis ebből a szempontból nem stresszelik halálra magukat, mert világszerte 95%-uknak büdös a munka. Mély tisztelet a kivételeknek.
A Közel-keleti emberkék munkamorálját nem ismerem, de ha mondjuk Szaúd-Arábiára és a környező olajkitermelő országokra gondolunk, ahová azért rendesen csordogál a tőke, akkor szerintem hasonló lehet a helyzet mint, Európában vagy Amerikában, csak azzal a különbséggel, hogy az ottaniakat nem a munka készíti ki, hanem az olajért vívott politikai-hatalmi feszültségek. Legalábbis én így logikázok.
előzőknek igazuk vab
a hit nagyon sokat számít a muszlimoknál, és mindenki másnál is persze... egyszerűen boldogabbak, ez tölti ki az életüket, erős a hitük, ami azt jelenti, hogy a célt látják, és biztosak benne, mindegy miről van szó, van egy biztos támasz, ahogy írta az első, és ez irányítja őket, emiatt olyan erősek pszichésen. Ha valaki lelkibeteg, annál is a legerősebb hatást a mentális gyakorlatokkal lehet elérni. Fejben dől el...
persze vannak kivételek
5-ös:Csak pár ember,de az ritka eset.
Mármint úgy értem a kérdést hogy:kevesebb a pánikbeteg,depressziós,szorongós,szomorú,összetartóbbak,.....hogy harciasak az lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!