Még sincsen romokban az ország?
Figyelt kérdés
Az életminőséget széles körűen vizsgáló International Living felmérése szerint Magyarország 10 helyet lépett előre, és immár a huszadik legélhetőbb ország a világ 194 országa közül.
Idehaza folyamatosan összeomlásról, pusztulásról, háborús romokról papolnak egyesek, miközben a világ ezt egészen másként látja.
2010. jan. 18. 05:36
21/26 anonim válasza:
11:44-es Nem azzal van a baj, hogy előre nézünk, az teljesen természetes és jó dolog, csak közben nem kéne állandóan jajveszékelni, és ilyen jelzőket használni, mint amilyet a kérdező is írt(egyszer itt írta valaki, hogy a 2. vh vége óta nem volt itt akkora pusztulás, mint most, na az ilyenekkel van bajom). Azt én is tudom, hogy az élet itt nem fenékig tejfel, de ugyanakkor azt is tudom, hogy lehetne sokkal rosszabb. Az értelmes normális emberek tudnak példaként tekinteni a nyugati életszínvonalra, és tenni azért hogy azt elérjék úgy, hogy közben azért tisztában vannak azzal, hogy lehetne sokkal rosszabb, és értékelik jelenlegi helyzetüket. Ezt kéne megérteni, hogy aki szerint nincs romokban az ország az nem azt mondja, hogy minden jó úgy, ahogy van, csak azt, hogy annyira nem rossz a helyzet.
22/26 anonim válasza:
Ja, és jártam vidéken(apai nagyszüleim egy borsodi kis faluban éltek), jártam nyugaton(Írország,Franciaország,Németország,Ausztria,Svájc), jártam keleten(Ukrajna,Moldova,Románia,Lettország,Litvánia), úgyhogy elég sok mindent láttam, elég sokféle életszínvonalat láttam, és azt tudom mondani, hogyvan ugyan hova fejlődnünk, de a helyzet korántsem katasztrofális. Akik meg azt mondják, hogy mit érdekli őket Etiópia, Ukrajna, meg az egyéb ilyen országok, azoknak csak annyit kívánok, hogy egyszer tapasztalják meg milyen egy etiópnak, vagy egy ukránnak.
23/26 anonim válasza:
jaja ez igaz a lettek kb egy szinten vannak velünk.
24/26 anonim válasza:
a pontjaink 50%-át a földrajzi helyzetünkért kaptuk...
25/26 anonim válasza:
A korábbi állapotához képest van romokban, nem Etiópiához vagy Indiához képest.
26/26 anonim válasza:
Uccsó, legalább a kérdést olvasnád el! Abban benne van, hogy 10 helyet lépett előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!