Most komolyan mi értelme lenne ennek a "Chemtrail" összeesküvés-elméletnek?
Ez röviden arról szól, hogy a chemtrail-repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek, melyek megmérgezik a lakosságot.
Ugyan már emberek! Ennek mégis mi értelme lenne? Az, hogy kevesebb ember legyen? = kevesebb adófizető legyen? Vagy hogy minden ember nyomorék legyen? Mi az értelme? Ezen nem gondolkoznak el azok, akik elhiszik ezt a f*@˘^szságot??
"Ez sajnos nem f@sság.Az úgynevezett népességcsökkentő program része,nincs elég természetes erőforrás ennyi embernek.A kamu oltásokkal,egyéb gyógyszerekkel,vegyszerekkel együtt el is érik a tervüket. "
- A népesség csökkentésének vannak bevett, gyakorololt eszközei. Úgy hívják őket, hogy jóléti társadalom, születésszabályozással kapcsoaltos felvilágosítás és női jogok.
Ellenben az itt kifejtett összeesküvés-elméletekre semmilyen koherens és konklúzív bizonyíték sincs.
"Ellenben az itt kifejtett összeesküvés-elméletekre semmilyen koherens és konklúzív bizonyíték sincs."
Ne hazuggy öcsi!
Nem akarok nagy marhaságot írni mert nem vagyok vegyész, viszont a chemtrail nem csak rám, nem csak az én telkemre, hanem az egész falura, városra, megyére, országra kiterjed.
Ha ez igaz akkor a mindenféle innen onnan össze szedett kép, nyilatkozat, stb helyett nem lehetne ténylegesen kimutatni hogy teszem azt Pécsen a nem tudom minek nagyobb a koncentrációja? Csak mert ilyen kutatást, vizsgálatot még nem nagyon láttam chemtrail ügyben
Ma 11:00
A 3.Évezred még mindig hihetőbb, mint a Konteo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!