Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet összeesküvés...

Miért nem lehet összeesküvés 9/11?

Figyelt kérdés
Annyi ilyen videót és cikket olvastam, láttam már ebben a témában, hogy más már rég elhinné, én mégis szkeptikusan állok ez ügyben. Ígyhát azok véleményére lennék kíváncsi, akik úgyszint nem hisznek ezen összeesküvésekben és elmondanák, hogy miért nem!
2014. júl. 19. 11:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
nem hiszem, hogy különösebben indokolni kellett volna az iraki háborút, 911 nélkül is lerohanhatták volna
2014. júl. 19. 11:26
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Eléggé valószínű, hogy összeesküvés, mint az összes arab háború. Usa és izrael a világ két legagresszorabb állama...mindent magauknak akarnak.
2014. júl. 19. 11:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=kwvG5s_bt3M#t=2124

Ezt ajánlom mindenki figyelmébe. A videón Dr Dulácska Endre professzor tart előadást a Műegyetemen. Elég annyit tudni róla, hogy ő a legnagyobb statikus az országban (statikus körökben kb ő az Atyaúristen), tehát ha valaki ért hozzá, akkor az ő. Ha valaki a teljes videót végignézi az elejétől, akkor láthatja mi mindent csinált életében.

2014. júl. 19. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
54%

# 3:

Ezt mondjuk mi is így tanultuk, ettől függetlenül én elhiszem, hogy összeesküvés volt.

2014. júl. 19. 12:04
 5/16 anonim ***** válasza:
23%
Nézd meg a "Terrorizmus árnyékában(Indside 9/11)" című 4 részes dokumentum filmet, és rájössz arra, hogy nem összeesküvés volt. Ilyen elméletekben csak az idióták hisznek, szerintem.
2014. júl. 19. 12:23
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
Nem volt összeesküvés. A videókban pedig tényeket hamisítanak, a kerozin égésétől meggyengülhet egy épület szerkezete annyira, hogy összeomoljon. Én már nem is tudom komolyan venni az összeesküvés-hívőket, főleg azokat kik azt állítják hogy az USA a HAARP-al csak úgy kénye-kedve szerint földrengéseket meg micsodákat idéz elő. Csupa buta ember, akiket meg lehet téveszteni egy videóval, vagy egy cikkel.
2014. júl. 19. 12:23
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

# 6:

Az értelmesebbeknek nem azzal van bajuk, hanem például a 7. épülettel, amibe nem repült semmi mégis összeomlott. Vagy ha megnézed azt a gépet ami a mezőbe csapódott be, és összehasonlítod a két nappal ezelőtti balesettel, ég és föld a különbség.

A másik meg a Pentagonba berepülő gép, ahol találtak egy kereket a roncsból... ugyan már...

2014. júl. 19. 12:30
 8/16 A kérdező kommentje:

szinte minden videót láttam már ezzel a témával kapcsolatban is.. ígyhát nagyon újat nemtudtok mutatni (persze szeretnék meglepődni)

Utolsó! én is így gondolom..

2014. júl. 19. 12:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mélyedtem el nagyon a részletekben (hallottam gyanús körülményekről), de nem hiszem, hogy az amerikai titkosszolgálat rendezte meg. Józan ésszel végiggondolva Amerikának nem volt érdeke és túl nagyszabású volt a merénylet, 4 repülő eltérítése és 3000 halott.

A merénylet után az USA vezetésén volt egy nyomás, hogy torolja azt meg, ezért lerohanták Afganisztánt. Itt az egyéb indokok (sokszor a nyersanyagokat emlegetik) nem jelentősek, mivel Afganisztán egy viszonylag jelentéktelen, elzárt közép-ázsiai ország. Amerikai bányászati tevékenységről azóta sem hallok, de ha van is, a nyereség biztosan több nagyságrenddel elmarad a háború költségeitől. A háború indoka az volt, hogy a tálib kormány támogatja a 9/11-ért felelős terrorszervezet al-Kaidát. Azonban a velük szembeni háborús leszámolásra már korábban is lett volna indok, a New York-i Világkereskedelmi Központ elleni 1993-as robbantásos merénylet, illetve az USA kenyai és tanzániai nagykövetségének 1998-as felrobbantása.

A 2003-as iraki invázió indoka pedig elsősorban az állítólagos tömegpusztító fegyverek voltak, de vádolták terroristák támogatásával is (hasonló kampány folyik Irán ellen is).

Korábban jellemző volt, hogy az országok kreált, hamis indokkal, az ellenség agressziójára, önvédelemre hivatkozva támadtak meg országokat (pl. USS Maine robbanása Havannában indokolta a Spanyolország elleni háborút, Szerbia részvétele a Ferenc Ferdinánd elleni merényletben, Gleiwitz rádióállomás körüli incidens '39-ben, Vietnam melletti Tonkin-öbölbeli incidens '64-ben). Kuba ellen is voltak ilyen tervek:

[link]

De Amerikának manapság már nincs szüksége arra, hogy külső támadásra, önvédelemre hivatkozhasson. A távoli civil lakosság védelmében, humanitárius beavatkozás néven is háborúznak (pl. Szomália, Jugoszlávia, legutóbb Líbia megtámadása). Ilyen indokkal is indíthattak volna háborút Afganisztánban, Irakban is.

2014. júl. 19. 13:06
 10/16 asmosys ***** válasza:
100%

A 7-es épületbe is csapódtak roncsok. Az egyik oldalának a fele hiányzott, és kontrolálatlanul égett egész nap mert senki nem oltotta. Ráadásul alagútrendszer kötötte össze az ikertornyokkal. + Tornyok ledőlése kb 6-os földregéssel egyenértékű rezgéssel terhelt. Mindezt kétszer. Nagyobb csoda lett volna ha állva marad.

Pentagonnál is voltak gép roncsok csak oda nem járnak turisták fényképezni.

Nekem csak annyi kérdésem volna ha a WTC összeesküvés és robbantják a tornyot minek a 2 repülő? Álmerényletet másik álmerénylettel álcázni mikor bármelyik önmagában elegendő bármire, minimum felesleges hülyeség.

2014. júl. 19. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!