Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet összeesküvés...

Miért nem lehet összeesküvés 9/11?

Figyelt kérdés
Annyi ilyen videót és cikket olvastam, láttam már ebben a témában, hogy más már rég elhinné, én mégis szkeptikusan állok ez ügyben. Ígyhát azok véleményére lennék kíváncsi, akik úgyszint nem hisznek ezen összeesküvésekben és elmondanák, hogy miért nem!
2014. júl. 19. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

# 10:

Látványosabb és hatásvadász. Ráadásul ha csökken a légitársaságok részvényének árfolyama ez miatt, az sem utolsó dolog. Könnyebb felvásárolni.

A rezgések talán megállják a helyüket. Csak akkor meg a többi épület miért nem kapott belőle?

Ukrajnában sem turisták fotózgatnak, az újságok is tele vannak a roncsokkal és a holttestekkel. A Pentagonnál semmi nem volt. Pedig hatásvadász dolog az is, ha telerakhatnak egy újságcímlapot holtestekkel.

2014. júl. 19. 13:25
 12/16 asmosys ***** válasza:
66%

11

Ötlenek nem rossz csak nem volt semmi jelentős felvásárlás. Kihasználni nyilván lehet de előidézni ezt pusztán részvényekért nem érdemes.

Sok épület sérült, más is leomlott. A 7-es pedig lakatlan volt, ezért sem oltották, alapvetően rossz állapotban lévő ház volt.

Pentagon pedig a Védelmi Minisztérium. Ott egy csendes szombat délután sem tudsz kedvedre fényképezni, nem hogy egy ilyen esetben. Azért egy két képet lehet találni ahol látszik volt ott roncs dögivel.

2014. júl. 19. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem tuti a reptoidok voltak!!!44négy
2014. júl. 19. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
USA nak nagyon nagyon jól jött a 9/11 nem csak a háború miatt, de mennyi minden "fejlődött" az USA n belül. (még a filmekben is állandóan elhangzik, hogy ez van meg az van a 9/11 óta...) Na meg ha Pearl Harbor ba feláldoztak annyi embert mikor meg is előzhették volna, de hát az nem volt érdekük, akkor ez a 9/11 már... Nem nagyon vagyok az összeesküvés elméletek híve, de pont nem hiszem el, hogy az USA olyan szép és jó meg becsületes, mikor mocskos korrupt agresszorok, na meg ott van a CIA is... Aztán ott van ez a Bin Laden sztori is ami bűzlik, még is hogy lehet hogy az összes ilyen USA -s eset bűzlik? Nem fura? Pedig annyira simának és egyértelműnek kéne lennie, volt egy Bin Laden akit kinyírtak aztán itt van tessék, de nem... Aztán a 9/11 a 7 es épület összedőlt csak úgy magába, meg a Pentagoni gép stb... Kicsit sem egyértelmű a dolog, pedig ez egy sima terrortámadás vóót nem? Hát nem úgy néz ki...
2014. júl. 19. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

"még is hogy lehet hogy az összes ilyen USA -s eset bűzlik?"

mert ilyen gyökér usa ellenes konteósok ebben lelik örömüket hogy ilyeneket gyártanak

2014. júl. 19. 17:52
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

"USA nak nagyon nagyon jól jött a 9/11 nem csak a háború miatt, de mennyi minden "fejlődött" az USA n belül."

haver... 911 után nem sok kellett volna hogy az általános válság világméreteket öltsön, mint 2008ban...

2014. júl. 19. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!