Miért vonul ki a Lukoil Magyarországról?
Én többnyire náluk tankoltam, mert Budapesten ők a legolcsóbbak. Az Orczy úti kútjukra alig lehet beférni.
"Oroszország ellen szankciókat hozott az Nyugat ellen. "
Amit nagyon helyesen tett. Végre valaki a nyakára lép már ennek a szennyes nyugatnak.
Na bzad meg... Tudtam én hogy mi szopjuk meg, tessék itt az eredménye. A legolcsóbb kút volt és mi is ott tankoltunk, csak vidéken... és ez még csak a kezdet.
Ennyi eszük van a vezetésnek, komolyan mondom.
Az a baj, hogy ezeket a szankciókat az átlagemberek szívják meg.
A Lukoilnál én is szoktam tankolni, tényleg kedvezőbb áron adják a benzint.
Itt látszik igazán, hogy az EU Amerika érdekeit érvényesíti, pedig egyáltalán nincs rászorulva az USA-ra, sőt...
watwatwatwat hogy jön ide az usa? Kivonul a lukoil, mert putyinka bedurcizott és úgy gondolta, hogy akkor ő is elvesz valamit a "nyugattól". putyinkának mindegy, hogy eu vagy usa, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az usa-t képviseli az eu.
Ez kb olyan mintha románoktól kivonulna valami orosz cég, azért mert putyinkának románia is USA-t jelent, erre te meg azt mondod, hogy ebből is látszik, hogy románok usa-nak az érdekeit képviselik...
Románok meg csak néznek mi a franc van, nem csináltak semmit.
Na kb ennyiről van szó. putyinkát el kellene takarítani. Ami nem azt jelenti, hogy CSAK ŐT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!