Támogatnád, hogy az EU visszavegyen a liberális ideológiából és hogy a része legyen egész Kelet-Európa, beleértve Oroszországot is?
Kényszer=ha mindenki azt tesz amit akar
Szabadság=ha egy jobber diktátor mondja meg mit lehet, mi "deviáns" és mi nem.
Üdvözlet a dupla gondol korából.
Addigra már Európa sem lesz.
Akár újafrikának meg cigány föderációnak is lehet majd nevezni.
Franciaországban több nem francia születik, mint francia.
Magyarországon meg már a 2000-es évek elején, az újszülöttek 40 százaléka cigány volt.
Oroszország még tartja magát, igaz azért ott is vannak kisebbségek, de mivel az oroszok szigorúbbak velük, ezért nem fognak a fejükre nőni úgy, mint a liberális EU-ban.
Én jártam már nyugaton is meg Oroszországban is.
A francia Marseille úgy nézett ki, mintha lehányták volna, nem is nézett ki európainak.
Ellenben Szentpéterváron mindenütt szép európai embereket láttam, na az egy igazi európai város.
"Oroszország még tartja magát, igaz azért ott is vannak kisebbségek, de mivel az oroszok szigorúbbak velük, ezért nem fognak a fejükre nőni úgy, mint a liberális EU-ban. "
A slussz poén az, hogy ezen kisebbségek fejére nőttek rá az oroszok az elmúlt néhány száz évben. Úgyis van, mutassuk meg minden manysinak, hantinak, enyecnek, nyenyecnek hogy mit lehet mit nem. Nehogy már szegény oroszok fejére nőjenek. Egyáltalán hogy képzelték ezek a népek, hogy a békésen hódító oroszok mellé települtek, és még oroszul sem tudtak pár száz éve beszélni! Nehogy már elvadásszák Putyin elől a vadat szibériában, hát akkor a mi jó Putyinunk hogy fog szórakozni? Szolidaritásból tessenek szépen éhenhalni a tajgában!
Ha valóban a kuruc.info-ról tájékozódnék, akkor most nem helyezkednék szembe Putyinnal, hanem ódákat zengenék róla, mint ahogy a jobbikosok szokták.
Az igazság azonban az, hogy már kb. 4-5 éve nem olvasom azt az oldalt.
Nálatok az egyformaság miért jobb, mint a különbözőség?
Ezt magyarázza már el nekem valaki.
Baj, hogy vannak melegek, transzszexuálisok (fogadok fogalma sincs a kérdezőnek mit jelent), bevándorlók...miért baj, hogy nem olyan mindenki, mint azt a ti kis fejetekben elképzeltétek?
Oroszország lenne az ellenpólus az unióban, mert jelenleg kelet-európa egymást taposva verseny a nyugati érdekcsoportok kiszolgálásáért.
Ez így nagyon egy oldalú érdek közösség!
"Baj, hogy vannak melegek, transzszexuálisok (fogadok fogalma sincs a kérdezőnek mit jelent), bevándorlók...miért baj, hogy nem olyan mindenki, mint azt a ti kis fejetekben elképzeltétek?"
Már hogy ne tudnám, hogy mi az a transzszexuális. Az, amikor egy férfi nőnek képzeli magát, vagy egy nő férfinek. Tiszta sor.
Sokszor gondolkodtam már rajta, hogy valakinek hogy lehet olyan problémája, hogy ő nő akar lenni, de nem jutottam el a megértésig. Nekem ezeregy bajom van az életben és egyszerűen időm nincs rá, hogy ilyeneken problémázzak, de úgy néz ki, hogy egyesek ráérnek erre is. Irigylem az ilyen embereket, micsoda nagy dilemmáik vannak a mindennapjaikban...
Valóban nem érted, nem is vártam mást.
De attól mert elképzelitek a világot úgy, hogy ott mindenki hetero, keresztény, nacionalista, attól az még nem lesz úgy.
Frusztráló lehet így élni, van a valóság ahol élnek feketék, melegek stb, és van a fantázia világotok ami semmilyen körülmények között nem lehet valóság.
A liberalizmus a fejlett nyugat sajátja. Attól, hogy te kérdező nem érted meg a liberalizmus, a szabdság, a szabad verseny és a másik tiszteletben tartásának lényegét, attól még van pár százmillió ember az EU-ban, aki igen.
Tehát kérlek soha ne abból indulj ki, hogy a világ olyan legyen, mint amilyennek te szeretnéd látni, mert akkor rengeteg lenne a korlátoltság.
Oroszországot meg nem kéne annyira sztárolni, különösképpen azért nem, ahogyan a demokrácihoz viszonnyul, ahogyan az üzletet és a versenyt elképzeli, mindenképpen a megvetendő kategóriát kell jelentse minden jóérzésű embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!