Vannak olyan liberális fiatalok, akik nem tervezik elhagyni Magyarországot?
Nem akarsz népírtást? Készülj fel a lepontozásra. Így megy ez itt.
En liberalisnak tartom magam, es amennyiben egyetem utan sikerul egy olyan munkahelyet talalnom, ami nem annyi fizetest ad, hogy eppen csak ehen ne haljak, akkor Magyarorszagon tervezek maradni.
Egyebkent nem ertem, miert kell a liberalizmust es a hazaszeretetet egymas ellentetjekent feltuntetni. En liberalis vagyok, mert nem erdekel, ha a szomszedom esetleg egy zsido vallasu homoszexualis neger, aki neha eltol egy spanglit, de Magyarorszagot ettol fuggetlenul nagyon szeretem, egy szep orszagnak tartom, es felhaborit, hogy a vezetosegunk mit tett vele, eppen azert, mert szeretem.
"Vannak olyan liberális fiatalok, akik nem tervezik elhagyni Magyarországot?"
Értsd:
Van olyan büdös gce. liberálbolsi hazaáruló mocsok szemét, akiben van legalább annyi tisztesség, hogy kicsit kevésbé gyűlöli az országot, mint a többi liberó? Csak azért kérdezem, mert az ország konzervatívokból, és liberálisokból áll, és ezek közül a liberálisok a gonoszak, a konzik meg a jók.
Ügye így gondoltad kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!