Gazdagabb honfitársaim! Ti miért vagytok viszonylag gazdagok? Milyen tanácsot tudnátok adni a szegényeknek?
Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok akik kimentek az országból, hanem azokra akik itt szedték meg magukat pénzzel.2014. júl. 19. 20:39
11/16 PHP de kóder! válasza:
szerintem meg az a gazdag, akinek 250 ezres fizetése van, de ebből félretesz minden hónapban félmilliót.
12/16 PHP de kóder! válasza:
lasd lezer jani es tarsai
13/16 anonim válasza:
A 7es válaszolót lepontozták, a 8ast meg 100%-ra... Kezdetnek ezen kell változtatni. Tükörbe kell nézni és elfogadni hogy annyi vagyona lesz egy embernek, amennyiért megdolgozik. Kézzel, de inkább ésszel. Tanulni kell. Az adócsaláshoz is komoly pénzügyi tudás mell. Meg aztán miből csalód el az adót, ha nincs szaktudásod beindítani egy vállalkozást? Persze, ettől még pusztuljanak az adócsalók, nem ez a lényeg. Édesapám 18 évesen a híd alatt kezdte, azóta felhúzott két házat meg egy autószerelő műhelyt, meg szerzett két diplomát. Nem vagyunk gazdagok, egy több tízezres kiadáson sokszor el kell gondolkodnunk. A válság alatt kajára is alig futotta, én ennek ellenére tudtam komolyan sportolni és vergődés helyett tanultam. Szereztem munka mellett három szakmát,nyelvtudást,jogsit, a harmadik nyelv is folyamatban van,körvonalazódik a saját vállalkozásom is és előbb-utóbb be szeretnék jutni egyetemre. Azt ajánlom hogy bármilyen rossz az életed, TANULJ. Munka után, szórakozás, filmnézés meg hasonlók helyett, mert a több tudás segít észrevenni a lehetőségeket. Figyeld meg hogy a gazdagok(nem a helyi nagyképű újgazdag parasztok, hanem a nemzetközi cégek vezetői)hogyan dolgoznak. És kerüld el azokat akik szerint rosszul csinálod és akik szerint csak lopással lehetsz gazdag. Válogasd meg a társaságodat és tedd nagyon magasra az elvárásaidat magaddal szemben. Legyél nyitott a világra. Legyél kedves mindenkivel de amikor nem tiszteli amit csinálsz, rázd le magadról és főként: Minden tíz forintból amit keresek, kettőt Tegyél félre, akkor is ha éhezel, egyet pedig szórakozásra költs.
14/16 anonim válasza:
keresel* És kerüld a politizálást, időpocsékolás, ha nem abból élsz. :)
15/16 anonim válasza:
Igen, mert sok csóró ÉS hülye ember szerint saját erőből (tanulással, kockázatvállalással, szorgalommal) nem lehet meggazdagodni.
16/16 anonim válasza:
Leht,hogy nem pontosan így kéne írni,de mondani igen: Óra et labóra. Azaz imádkozzál és dolgozzál.
Egész életemben se voltam sikeres.Mindig dolgoztam...mindig keveset kerestem.Talán tudom is miért,de azt haggyuk. Már nyugdíjas vagyok,amire szükségem van ,megvan. Amiért ide írtam,ennyi: Biztosan tudom: engem szeretnek "odaát".Hogy tudtam meg - nem az én érdemem - Leírtam. Olvashatod HA akarod. Módja: nevem után írd a googleba ÁLDÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!