Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes egy börtön?

Mennyire veszélyes egy börtön?

Figyelt kérdés
Megbüntett a rendőr 10000 Ft-ra, mert nem a zebrán mentem át. Túlzásnak érzem ezt a büntetést, semmiképp nem fogom kifizetni. Arra gondoltam hogy leülöm (elvileg 2 nap). Mire számíthat az ember egy börtönben? Tényleg megerőszakolják, stb, mint az amerikai filmekben, vagy ez nem egy valós veszély?
2014. júl. 13. 20:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ott megyek át ahol jól esik, senkit nem veszélyeztetek vele. Majd ha a tanácsodra lesz szükségem, szólok ;)
2014. júl. 15. 21:03
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Csak nehogy a börtönben is ezt mondják majd mögötted. Úgy rakom be, ahogy nekem jól esik...
2014. júl. 15. 21:22
 13/21 anonim válasza:
100%
kérdezd apumat,kb 30kocsit lopott és most elözetesbe van volt ezen kivül kb 3szor és aztdmodta nem vészes , egyszerüen csak összekell barátkoznod egy klikkbe (nem cigók vagyunk normális magyarok csak ő az elmebeteg utat válaszotta ) :D
2014. júl. 15. 21:30
 14/21 anonim válasza:
100%

Azért írtál ide mert tanácsra volt szükséged!

Amúgy meg én úgy tudom, ha nem bírsz fizetni, akkor előbb a közmunka jön, és ha valamilyen oknál fogva az sem jönne össze, akkor jönne a börtön.

2014. júl. 15. 21:42
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
bemész mint rómeó, azt kijössz mint júlia
2014. júl. 15. 21:44
 16/21 anonim válasza:
66%
mindegy csak zuhanyzás közbe ne hajolj le :D
2014. júl. 15. 22:23
 17/21 csingilingg84 ***** válasza:
18%
Ja, bocs, ha te így fogod fel "ott megyek át, ahol akarok, senkit nem veszélyeztettem vele...", akkor nekem megy megtetszik a szomszédom új Cabrio-ja, kölcsön veszem, mert hát úgysem veszélyeztetek vele senkit. Kicsit gondolkozz el esetleg, hogy a szavaidnak milyen súlya lehet, nehogy leközelebb ez sodorjon még nagyobb bajba! Puszillak! ;)
2014. júl. 16. 07:08
 18/21 yoshimitcu válasza:
55%
nekem 5 ezer forintom volt, még februárban, nemfizettem be, képesek lettek volna egy napra bevinni, most kikültdték a papírt hogy átváltoztatják 1 nap elzárásra, ha nem fizetek, inkább befizettem mint rabosítás meg ilyenek 1 napért. Ha munkanélküli vagy, egy hónap időd van rá hogy megkérd a munkanélkülibe hogy ledolgozhasd, két napot támasztod a lapátnyelet 6 órába, és kész. Majdnem 1000ft órabérrel dolgozod le. Ha leülöd akkor vmi 200ft os órabér. Szerintem jobb mint 48 órát ülni, meg rabosítás, ilyesmi, ha bekóstolnak vagy bokszolsz vagy megaláznak. Két nap alatt nem hiszem hogy megerőszakolnának, annyi idő az udvarlás xd. Az ingyenélő rendőrök meg költsék a patikára a csóró emberek szerencsétlen pénzét.
2014. júl. 16. 09:04
 19/21 anonim válasza:

Szerintem csak uncsi már én még soha nem voltam börtönben.

DE ha a véleményemet kéred akkor inkább a pénz de csak akkor

mondtam ezt ha a VÉLEMÉNYEMRE vagy kíváncsi.Másképp nem.

2014. júl. 16. 09:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyből a szabadítócellába kerülsz, mivel másnap el fognak engedni... Be sem kerülsz a börtön igazi területére...
2014. júl. 16. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!