Ez tényleg megtörtént? (Mentő-BMW)
Olvastam itt valahol, hogy egy BMW-s szórakozott a mentősökkel, mert nem engedte a BMW-s gyerek a mentőt előzni. Végül kiderült, hogy egy címre érkeztek, és a BMW-s játszadozása miatt a mentősök nem érkeztek ki időben, így az anyja meghalt.
Ez komolyan megtörtént?
Vagy hol volt ez?
Mi a véleményetek? (szerintem megérdemelte ha már szórakozott, persze nem provokálásból írom)
Én még régen hallottam egy mentőst a tévében ennél cifrább történeteket is mesélni. Kár, hogy a történetek zöme szakállas nagyvárosi legenda volt, vagy képtelenséget állított.
Ebben a történetben is megvan minden, ami egy jó kis legendához kell. Bunkó, antiszociális gazdag autós, karmikus büntetés.
Persze akinek van hiteles forrása, az ne kíméljen. Az a baj viszont, hogy a fentebb vázoltak miatt a "mentős/rendőr/tűzoltó mesélte" nekem már nem hiteles forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!