Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen eszközökkel orvosolható...

Milyen eszközökkel orvosolható a magyarok nagyszámú kivándorlása?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne legyen politikai acsarkodás, hiszen az elmúlt 20 évben egy kormány sem tudta igazán megoldani a problémát.

Érdekelne a véleményetek.

Ha rossz a kategória, akkor elnézést.

2014. júl. 10. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akinek esze és lehetősége kilép a sírgödörből, ha csak nem ő celebrálja az élve temetést.
2014. júl. 21. 06:36
 12/15 anonim ***** válasza:
600.000 ftra kell emelni a minimálbért,és minden utcában legyen munka.
2014. aug. 6. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért kellene orvosolni? A szabad költözés joga előnyös egy országnak. Hiába volt Magyarországon röghözkötés, elmaradottabb volt gazdaságilag, technikailag, kulturálisan mint a szabadabb országok. Amennyiben hiány lesz valamelyik szakmában a dolgozóból, kénytelenek lesznek többet fizetni. Egy jobb módú közösségben jobb élni, mint egy nyomorgóban.
2014. aug. 7. 04:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Teljes EU integrációval. Európai bérek, Európai körülmények.
2014. aug. 16. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Én akkor is elköltöznék ha megfelelő életkörülmények lennének. Én magát MO.-t nem szeretem. Se a tájat, se a magyar emberek modorát, se a hagyományokat.
2014. szept. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!