Igaz az, hogy a külföldre készülő fiatalokkal, magyar munkásemberekkel szemben szándékos büntetőeljárásokat csikarnak ki, hogy itthon marasztalhassák őket?
+ igaz az, hogy a magyar kormány akadályoztatni próbálja azokat akik potenciálisan ki akarnak menni külföldre? Például mindenféle mondvacsinált ügy, feljelentés miatt elindítanak egy rendőrségi nyomozást, hogy aztán gyanúsított lehessen az ember akár egy bliccelés miatt is (hallottam ilyet) ezért körözni lehessen, később nemzetközileg is?
Nekem is van pár ügyem, de amikor nemrég hallottam, hogy egy az orvosin tanuló ismerősömet feljelentették csalás miatt és eljárás indult (amikor őt csapták be) akkor már elgondolkoztam, hogy mi folyik itt. Nem egy ilyet hallok mostanában.
Ez ellen hogyan lehet fellépni?
"Nekem is van pár ügyem"
Érdekes, nekem nincs.
Fizesd ki a büntetést, aztán senkit nem fog érdekelni, hova mész, hol vagy. Utalni Londonból is lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!