Miért imád mindenki a feljelentésekkel dobálózni?
Úgy látom, mi magyarok, imádjuk mondogatni, hogy ha valami nem tetszik, hogy "fel leszel jelentve", "feljelentelek", "feljelentek mindenkit" :D Hihetetlen, hogy még mindig ilyen csöki az ország 80%-a, komolyan mondom... Ez valamiféle hatalmat ad az ilyen szerencsétlen seggdugaszok kezébe, hogy faszagyereknek érzik magukat, ha valakit "feljelentenek"? Nem azért tettem fel a kérdést, mert engem bárki fel akarna jelenteni bármiért is, csak komolyan naponta 3 ilyen kérdés van, hogy:
Feljelenthetem a boltost ha nem ad nyugtát?
Feljelenthetem a szomszédot mert délután 3-kor hangosan hallgatja a zenét?
Feljelenthetem az utcán randalírozó fiatalokat?
Komolyan nevetséges. Valakinek ez legyen a legnagyobb öröme. Ahelyett, hogy továbbállna, ráhagyná a másikra a dolgot, játssza a fontos embert. Nem hiába mondják, hogy 10 millió körzeti megbízott országa :D
Kérdező,énis feljelentelek! Nem a nevemen szólítottál! :D
Ezéé kapni fogsz a bíróságtú! :D
Az amerikaiak meg a németek is ilyenek.
Ha Németországban a te kocsid pár centire belelóg a szomszéd behajtójára, akkor már fel akar jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!