Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a PRIDE...

Mi a véleményetek a PRIDE 2014-ről?

Figyelt kérdés
Jöhetnek pártállások is. Meg bármilyen szöveg, amivel indokolni tudod, hogy miért ellenzed, illetve miért vagy mellette.

2014. júl. 6. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem semmi baj a rendezvénnyel. Nézd meg, hogy pl. hogyan zajlik máshol északabbra vagy nyugatabbra. Egy teljesen szuper szabadidős program mindenkinek.

Nálunk viszont max. a papucsállatka (elnézést tőle) szintjén mozgó hőbörgő ellentüntetőket hozza össze.

Bár őszintén szólva nem vágom, mi a provokáló a zenélő és lufieregető tömegben. http://www.youtube.com/watch?v=5zRXeTkuvtw

Ezt a blogot nemrég találtam. Lényegében bemutatják, mi is történik a norvég pride-on. Tényleg megdöbbentő, ha össszehasonlítjuk a magyarral. [link]

2014. júl. 6. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:

A "ne dobáld a b**zit" életérzés a véleményem róla, vagyis:

- ne dobáld: ő is ember, emberi érzésekkel, nincs jogom bántani, szidni csak az identitása miatt

- a b..zit: de tőlem távol áll, különösen ha mutogatják magukat.

2014. júl. 6. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem tök jó, nem rég vettem légpuskát tesztre tökéletesen alkalmas.
2014. júl. 6. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

Az, hogy kinek mi a hozzá állása az ilyen sérült beteges (beteges feltűnéssel reklámozott) dolgok megélése és megítése, az mindenkinek csakis a magánügye.

Négy fal között, ahol nem botránkoztatja meg az egészséges embereket, ott tegyen mindenki amit jólesik.

A másik oldal, az egészséges (család alapító, vagyis gyermekeket nemző) ember se megy ki az utcára ünnepelni a faj fenntartáshoz tartozó szexuális tevékenységét, és azt, hogy ő ezt műveli.

Otthon megéli a családi életét és nevelgeti annak a természetes eredményét, amiért egyáltalán a párkapcsolat kialakult a biológiai lények között. Vagyis, hogy tovább szaporodjon az emberiség, az állatok és a növények, egyáltalán az élet. Az élet végül is elsősorban erről és ennek a gyakorlásáról kell szóljon. Aki nem olyan kapcsolatban él amiből gyermek születhet, az is ugyanúgy vonuljon el és ne hirdesse, hanem élje csendben a beteges élet stílusát, ha az a jó neki.

Ami nem az élet fenntartását szolgálja, legalább lehetőség szintjén, az nem egészséges, hanem beteges dolog. Már pedig két azonos neműnek még soha sem született gyermeke.

Ez olyan betegség, mint pl. a bulémia. Azért tömi magát, hogy utána az egészet kiadja. Vagyis az egészséges, természetes élet helyett, beteges dolog. persze mindent lehet, de nem kell feltűnően, szinte dicsekedni vele.

Pride = büszkeség.

Mégis mire büszkék, amire nem lehet?

Visszataszító már ez a természettől elszakadt beteges gondolkodás is!

Keresek hasonlatot, amivel érzékeltetni lehetne kicsit megrökönyödés szintjén ezt a visszataszító lassan fásultan értékét, valódi rettenetes értelmét vesztett dolgot.

Ez olyan, mint ha valaki tetőtől talpig bekenné magát valami undorító dologgal, mondjuk híg ürülékkel és kiállna ünnepelni, hogy erre büszke vagyok. Akkor csak legyen büszke nyakig a sz...ban. Igen, én vagyok, igen csupa sz...r vagyok, nézzétek, erre büszke vagyok!

Jól van, legyen rá büszke! :))

Akárki bármit mond, ez nem egy egészséges dolog. Ez beteges vadhajtás! Persze mindenkinek a magánügye a saját perverziója, amíg nem okoz másnak kárt vele, de legalább ne használja fel mások megbotránkoztatására, mert aki eddig még hallgatólagosan el is fogadta, vagy legalább tudomásul vette, hogy ilyen is van, az ilyen beteges, valódi funkcióját vesztett dolgokat, az is még inkább megundorodik tőlük.

Jó, hogy gyereket nem akarnak örökbe fogadni, hogy más esélyt nem adva neki, ezzel lelki sérültet, lelki nyomorékot neveljenek belőle akinek a természetes, egészséges pár kapcsolat lesz a furcsa, szokatlan. Mert azt senki ne mondja nekem, hogy ilyen példán, mintán felnevelkedett gyereknek egészséges és kiegyensúlyozott lesz a lelki élete, ahol az volt a minta, hogy az apa és az anya is azonos nemű.

Ez kb olyan, mint ha egy kocka dobozba szorítanák a fejét, hogy felnött korára olyan formájú legyen. Itt nem a fizikai formáját torzítanák el, hanem a lelki világát.

Egyszerűen visszataszító, rémisztő gondolatok amik ezekről eszembe jutnak.

Azért csinálják ezt a felhajtást, mert valahol a tudatuk mélyén tisztában vannak vele, hogy ez így nem természetes, viszont el akarják fogadtatni a világgal a természetellenes, valódi funkciót vesztett dolgaikat. Más módon viszont nem tudják elfogadtatni a természet ellenes életmódjukat, csak ha szajkózzák egyfolytában, hogy "büszke vagyok rá".

Ezzel inkább még több ellenérzést, megrökönyödést váltanak ki az egészséges szexualitású emberekből.

2014. júl. 8. 03:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, bár a hímivarszerves, satöbbi "népszerűsítése" után nem kedveltem meg jobban.
2014. júl. 8. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!