Miért nem működik az EP választáshoz szükséges online átjelentkezési kérelem?
Itt található,rákattintva a következő oldalra irányít:
itt viszont nem tölt be semmit,csak ezt a menüpontot "Névjegyzékkel kapcsolatos kérelmek - Országgyűlési képviselők 2014. évi választása" amire rákattintva szintén nincs változás :D
kattints alatta a Belepes Ugyfelkapu nelkul gombra.
H
Chrome-ot használok mint a legtöbb ember :D (de Firefoxszal is kipróbáltam)
A beléptető kapu nélküli belépés gomb pedig eddig 2-szer jelent meg,akkor rákattintottam és ugyanazt a semmit mutatta, egyébként az sem jelenik meg.
Ha mindenkinél ilyen jól megy lehet nálam blokkolja vmi program?De mégis mi? O_o
Ctrl-Shift-I-vel lehet debuggolni
egyébként szerintem is érdemes megnézni egyéb böngészöben
Lehet azzal kellett volna kezdenem hogy alapvető informatikai ismereteim azért vannak... :D
Próbáltam személyesen leadni a kérelmet, de azt persze ott kellene ahol eredetileg szavaznék (miközben pont azért akarok átjelentkezni,mert nem tudok ott lenni ugyebár....).
Mindegy azért köszönöm a hozzászólásokat, úgy látszik ez nem általános probléma, hanem egyedül engem nem kedvel a rendszer,megpróbálom mások gépéről. :)
Oké,megfejtésre került, hiába választja ki az ember a honlapon hogy az EP választás érdekli és kattint rá ott az online kérelmekre, erre a rossz címre lesz átirányítva...
A helyes cím:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!