Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért politizál ennyi fiatal?

Miért politizál ennyi fiatal?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy egyre több velem egy idős 13-14-15-16 éves belemerülve és értelemmel beszél a politikáról már én is 13-14 évesen `politizáltam` (mert az nem volt rendes politika csak más szövegét nyomtam) és egyre több velem egykorúval tudok elmélyülten beszélgetni erről ès ehhez hasonló témákról (15 vagy lassan 16) ráadásul szinte mindig az Mszp szídása a Fidesz egy ügyùsítése ès a Jobbik van témán a Jobbikról pedig olyan szinten hogy az a legjobb párt arra kell szavaz hatalomra kell jutatni sőt az osztályomba van 3-4 srác akik rendszeres úgy koszönnek Adjon az Isten! meg Szebb jövőt jó lehet èn is Jobbikosnak vallom magam de ilyen fiatalon azért ennyire még nem mélyedek bele ráadásnak az az érdekes hoggy az ilyen fiatal jobbikosok szülei Fidesz Mszp Lmp még a csapból is, az én szűleim is Fideszesek. Mi a véleményetek erről?
2014. júl. 5. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Csakhogy ez nem a nyitottságuk következménye.

"Az meg főleg nem igaz, hogy ez a gyűlölködős középkori felfogás visz majd előre."

Hát minek a következménye nyuszimókus?

Japán egy tradicinális , rendkívül zárt ország, tehát nem NYITOTT , a népesség sem nyitott, és állítom neked, 10 évvel előbbre van Európánál, ami a technológiát, innovációs szintet illeti.

A "nyitottság" nem szükséges, ahhoz, hogy fejlett, gazdag országot építsenek.

Erre a legjobb példa Japán.

2014. júl. 5. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:

9. "A német egy semmirevaló nép."

Mégis jobban élnek, mint mi. Kell ennél több egy átlagembernek ? Te mint (feltételezem) magyar azt nem mondd hogy nem örülnél ha a fizetésed egy nullával több lenne.

2014. júl. 5. 19:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert 13-15 évesen menőnek érzitek magatokat, hogy politizáltok, közben meg fingotok sincs az egészhez.
2014. júl. 5. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy akik bent melegednek a Parlamentben milliókért azoknak sincs sok !
2014. júl. 6. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!