Észrevettétek, hogy mióta a Fidesz kormányoz, főleg az utóbbi 1 évben boldogabbak az emberek?
Köszönjük a kérdést, Emese!
Az adósságállomány magasabb, mint bármikor korábban, a reál GDP ( mondom: a REAL) folyamatosan csökken évtizedek óta, közel fél millióval több a munkanélküli, mint 2010-ben, végérvényesen megszilárdult a maffia és a politika szövetsége , az ehető élelmiszerek megfizethetetlenek a lakosság 40 %-nak, és így tovább.
Ha a Fidesz tovább kormányozna, akkor az ország 30 éven belül megsemmisülne, és vele a nép is.
Semmilyen tárgy nem érthető, ha nem ismerjük a környezetét. Érdemes megnézni a magát baloldalinak csúfoló, nagyon humánus, nagyon demokrata , nem-hetero, de legalább ” gyermekszerető ” ( phil ) , izéket is, akik jellemzésére szintén nem találok illedelmes szavakat. Ha ők kormányoznának az ország csak 60 év múlva pusztulna el. Miért? Nem tudom. Talán egyszerűen csak van annyi eszük, hogy jobban járnak, ha hosszabb ideig szívják a vérünket.
Mi történne, ha egy törvényes kormány kerülne hatalomra? Meg tudnák állítani a széthullást? Nem. Késleltetni tudnák, de visszafordítani nem. Már túl vagyunk azon a ponton, ahonnan még lett volna visszatérés. Az ország megsemmisül, a magyarság kipusztul néhány történelmi pillanaton belül.
Kinek köszönhetjük ezt? Az 1990 után politika szerepet vállaló pártoknak és az 1990 előtt uralkodó MSZMP-nek. Utóbbi pártból alakult a Fidesz és az Mszp. No meg a többi ” demokratikus ” párt is.
A Fidesz kormányzat természetét körvonalaztuk és ezzel válaszoltam is a kérdésre: Nem vettem észre, hogy több lenne a mosolygós ember. Viszont észrevettem, hogy több a halott, több a beteg, sokkal több a hajléktalan, több a kilakoltatás szélén álló, mélynyomorban élő ember. Erősödött a félelem és a reményvesztettség.
"Kire kellett volna behúzni azt a retek X-et?"
Akárkire. A történelem során emberek haltak meg azért, hogy te akárkire behúzhasd azt a retek X-et. Inkább megbecsülnéd, hogy megteheted. Nem csak akkor kell X-et húzni, ha azt gondolod, hogy az nyer, akire húzod.
” Akárkire. ” Tényleg? Akárki = Senki.
” A történelem során emberek haltak meg azért, hogy... ”
A történelem során emberek haltak meg keresztény hitükért, de később államvallás lett belőle és jött az inkvizíció és az egész papi butítás, hazudozás; bármely hatalom és diktatúra kiszolgálása.
Ha nincs kire szavazni, akkor legjobb egyáltalán nem szavazni. Aki az utóbbi 20 évben részt vett a választásokon, arra szavazott, hogy a gyerekéből bérmunkás-rabszolga legyen ( munkaerőpiac = emberpiac ) vagy a hatalomnak dolgozó lakáj, esetleg a hatalommal együttműködő gazember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!