Egyedülálló nyugdíjas asszony vagyok. A nyugdíjam nem kielégítő 55 év után. A megtakarított pénzemet, ékszereimet állrendőrök kicsalták, majd elrabolták tőlem. Nem tudok belenyugodni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Természetessen jelentettem a rendőrségen, de nem jutottak semmire a nyomozás során.2010. jan. 5. 19:33
11/11 A kérdező kommentje:
Így igaz 23:04!
21:akárhanyas szerintem te nem sokat használod az eszed mielőtt kijelentessz valamit. Ha néma maradtál volna, akkor se maradtál volna bölcs, de legalább nem vált volna egyértelművé hogy buta vagy. Már ne haragudj!
2010. jan. 6. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!