Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jó könyv a Mein Kampf?

Jó könyv a Mein Kampf?

Figyelt kérdés

Egyik haverom azt mondja, hogy érdekes olvasmány.

Érdemes belekezdeni?

Mi van benne?

2014. jún. 28. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Van az a fajta terápia, amikor a pszichiáter papírt meg tollat ad a páciensnek, hogy az írja le a gondolatait meg a problémáit. Na, valami ilyesmire számíts. Képzeld el, hogy te vagy a pszichiáter, Hitler pedig a páciens, és a Mein Kampfot írta neked. Pszichológiában jártas olvasók megpróbálhatnak diagnózist is felállítani.
2014. jún. 28. 12:41
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
Unalmas zagyvaság, amikor Adolf írta, már akkor is idejétmúlt hülyeség volt az egész.
2014. jún. 28. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
Az írója nekem elég háborodottnak tűnik, én távol tartom magam az ilyesmitől, töri óra alapján elég beteg iromány lehet.
2014. jún. 28. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Szar Hitler jobban tudott festeni, mint írni, én nem is értem miért nem lektorálta valami akadémikus folyik a szöveg, tagolása enyhén szólván megmosolyogtató, mindenesetre el lehet olvasni. Ugyanakkor pl. Lenin rohadt jól ír bár tegyük hozzá, hogy ő filozófus volt inkább.

Jelzem nem ballibsikomcsicigányzsidőkapitalista vagyok, csak valaki aki olvasott Hitlertől és Lenintől is.

2014. jún. 29. 10:19
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

Röviden, egy hitvány osztrák elmebeteg törpe a személyes és érdektelen hörgését próbálja filozófiai műként előadni, miközben évtizedekre tönkretesz egy egyébként értelmes, sikeres, józan népet ami nem az övé, elveszít egy háborút, egy új európai birodalom lehetőségét, és közben hobbiból kiirtogat néhány millió közelkeleti származású szerencsétlen csórót és nem olyan csórót, mellesleg azokból is a nagyrészt ártalmatlan és viszonylag civilizált fajtára haragszik nagyon, zagyva, nevetségesen áltudományos okokra hivatkozva.

Mint olvasmány, elég hamar rettentő unalmas és idegesítő, írói tehetség szempontjából pedig nagyjából az ufó-magazinnal van egy pályán. Szerintem.

2014. júl. 1. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is végigolvastam, egyébként Magyarországon még egy évig megveheted legálisan.
2014. aug. 11. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!