Jó könyv a Mein Kampf?
Egyik haverom azt mondja, hogy érdekes olvasmány.
Érdemes belekezdeni?
Mi van benne?
Szar Hitler jobban tudott festeni, mint írni, én nem is értem miért nem lektorálta valami akadémikus folyik a szöveg, tagolása enyhén szólván megmosolyogtató, mindenesetre el lehet olvasni. Ugyanakkor pl. Lenin rohadt jól ír bár tegyük hozzá, hogy ő filozófus volt inkább.
Jelzem nem ballibsikomcsicigányzsidőkapitalista vagyok, csak valaki aki olvasott Hitlertől és Lenintől is.
Röviden, egy hitvány osztrák elmebeteg törpe a személyes és érdektelen hörgését próbálja filozófiai műként előadni, miközben évtizedekre tönkretesz egy egyébként értelmes, sikeres, józan népet ami nem az övé, elveszít egy háborút, egy új európai birodalom lehetőségét, és közben hobbiból kiirtogat néhány millió közelkeleti származású szerencsétlen csórót és nem olyan csórót, mellesleg azokból is a nagyrészt ártalmatlan és viszonylag civilizált fajtára haragszik nagyon, zagyva, nevetségesen áltudományos okokra hivatkozva.
Mint olvasmány, elég hamar rettentő unalmas és idegesítő, írói tehetség szempontjából pedig nagyjából az ufó-magazinnal van egy pályán. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!