Tudtátok hogy Hoffmann Rózsa igazi neve Bajnai Rózsa?
Figyelt kérdés
A Wikipédián láttam, hogy a születési neve Bajnai Rózsa. Lehet hogy név rokona a Bajnai Gordon ???2014. jún. 4. 16:36
1/10 anonim válasza:
Könnyen lehet.
Orbán meg Vitézy is rokonok.
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt tudtam!
2014. jún. 4. 16:39
3/10 anonim válasza:
Hoffmann Rózsa igazi neve Hoffmann Rózsa. Nem hiszem, hogy álnév lenne. A születési neve más, és igen, névrokonok Gordonal.
Nem értem a kértést.
4/10 anonim válasza:
"Lehet hogy név rokona a Bajnai Gordon ???"
Ha valóban Bajnai Rózsának hívják, akkor nem lehet, biztos, hogy névrokonok. Te azt akartad kérdezni, kérdező, hogy valódi, vér szerinti rokonok-e.
5/10 anonim válasza:
Azé fura, hogy valaki Bajnairól Hoffmannra magyarosít!
6/10 anonim válasza:
A születési neve tényleg Bajnai Rózsa.
Férjhez menetel után átvette a férje vezetéknevet a Hoffmant.
8/10 anonim válasza:
Hoffmann Rózsa igazi neve Hoffmann Rózsa. A 70-as években ezen név alatt volt az ELTE-n KISZ vezetőségi tag. azt hiszem, hogy még a bölcsész kar KISZ titkára is volt.
9/10 anonim válasza:
Nem igaz, Hoffman Rózsa igazi neve 0rbán Viktor, a wikipédiában vagyon ez leírva. :D Holnap be is írom. :)
10/10 anonim válasza:
És akkor holnaptól olcsóbb lesz a kenyér, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!