Szerintetek hány, , igazi, , magyar van?
Én ugyan nem vagyok teljesen magyar származású, de ez az indentitás erősebb bennem.
A másik felem nem cigány, mielőtt megkérdezed:D
Én maradok mindenképpen.
De, az ájfónommal én is szeretek pózolni:DD
Egy igazi magyar nem úgy ír, mint aki most tanulja a nyelvet. Aki pedig elmegy, nem azért megy, hogy verje a mellét. Hanem azért, mert itt nem tud megélni.
32/F
"én soha az életbe nem akarnák elköltözni magyarországról..."
Az a baj hogy az ilyenek maradtak... akik nem nákoznak, szinte már mind lépett.
Két felé kell bontanom. Vannak azok a magyarok akik értelmesen magyarok. Elvannak/elélnek de fröcsögnek hogy ilyen szar meg olyan szar.
Vannak a kirakat magyarok akik választások körül hújj de nagyon magyarok. Jellemzőjük hogy Londonban és más európai városban élnek. Hétköznapokon leokádják az országot, nemzeti ünnepen istenítik.
De ebbe a csoportba tartozik minden olyan magyar akit bármivel meglehet győzni/lefizetni/megfenyegetni politikai hovatartozásával kapcsolatban.
Tiszta szégyen ha valaki 2 szelet kenyér miatt átszavaz más pártra, független az indulók összetételétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!