Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért működik még mindig a...

Miért működik még mindig a index.hu?

Figyelt kérdés
Ez az oldal már nagyon régen átlépte azt a bizonyos határt! Sz@r érzés, hogy ez a híroldalnak csúfolt, ballibbant eszméit nyíltan vállaló oldal hazugságaival, félremagyarázásaival, csúsztatásaival mérgezi a magyar fiatalok elméjét és nem tehetünk semmit. Nyilván az utóbbi 40 év oktatási szintjének eredménye, de akkor is tenni kéne valamit, szerintetek?
2009. dec. 31. 00:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Hogy van az, hogy a Jobbikosok, ha magukról van szó(Kurucinfó,Gárda, vagy a párt), akkor a demokratikus emberi jogok legnagyobb élharcosaivá lépnek elő, de amint az ellenérdekelt oldalról van szó(MSZP-SZDSZ-FIDESZ, zsidók, cigányok, Index, RTL, ATV), akkor meg jönnek a tiltsák be, zavarják el és hasonló antidemokratikus megoldásokkal jönnek?
2009. dec. 31. 09:43
 12/18 A kérdező kommentje:
2009. dec. 31. 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező, igazad van, én a kurucinfót sem tiltatnám be. Azonban a válaszod nem válasz a kérdésemre, mert attól, hogy a másik egy f@sz, az még nem jogosít fel minket a f@aszkodásra. Ha ezt tesszük, nem vagyunk jobbak mint ők.
2009. dec. 31. 11:12
 14/18 anonim ***** válasza:
én szeretem olvasni az index.hu-t.. most azjön h énis agymosott magyar fiatal vagyok... akit megfertőztek a ballib eszmék.. és nemlátom az igazságot... de mondjuk demokrácia van? hupsz, szal sajtószabadság is van.. mindenki zidózhat orkozhat (igen, a kuruc.info-t is olvasom..) meg art ír le amit nem szégyell.. ha elolvassák? minek ebből is érzelmi politikát csinálni? nőj fel...
2009. dec. 31. 11:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Gyerekek nyugi, én is olvasom mind kettőt. De csak addig míg egy küszöböt el nem ér. Amikor a kuruc elborul, akkor a cikk felénél is bezárom, nem fogom a lelkem mérgezni más agyamentségével. De ez igaz az indexre is. Persze ők ügyesebbek, burkoltabbak, de megérzi az ember.

A kérdést, provokációnak szántam, az alatta lévő kérdésre, mert ha azt fellehet tenni, akkor ennek a kérdésnek is van létjogosultsága. Most pedig megyek, és kiosztom a pluszokat és minuszokat ;)

2009. dec. 31. 11:39
 16/18 bumbi02 ***** válasza:

a kurucinfo.....híreket máz, és félrevezetés nélkül írják.

hát öcsém akkor téged is beetettek:) csak az a baj hogy a kurucinfo flehivja a figyelmeteket arra hogy a média etet titeket.. de arra nincs aki felhivja a figyelmedet hogy a médiába tartozik a kuruc is:) ugyanugy etet csak olyanokkal amiket sokkal szivesebben elfogadsz.. mint pl a zsidókat és cigányokat lejárató cikkek stb...

am tle gnem lehet egy kalap alá venni az indexet a kurucinfoval, mert az index burkoltabban balos, mig a kurucnak nincs olyan cikkje amibe ne lenne egy maszop, szadesz, ork, ávó-s kifejezés ...

2010. jan. 1. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:

gyerek álj már le mit zavar ez téged

azért müködik mert a kuruc is müködik

Mé nem teszel fel olyat hogy mér müködik még a napiszar netszar csibefasz stb.

2010. jan. 2. 21:33
 18/18 anonim ***** válasza:
a cigányok pl lejáratják magukat, ezt igazából meg se kéne nagyon írni sehol, de sajnos mindenhol a mentegetésük megy...
2010. jan. 3. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!