Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért működik még mindig a...

Miért működik még mindig a index.hu?

Figyelt kérdés
Ez az oldal már nagyon régen átlépte azt a bizonyos határt! Sz@r érzés, hogy ez a híroldalnak csúfolt, ballibbant eszméit nyíltan vállaló oldal hazugságaival, félremagyarázásaival, csúsztatásaival mérgezi a magyar fiatalok elméjét és nem tehetünk semmit. Nyilván az utóbbi 40 év oktatási szintjének eredménye, de akkor is tenni kéne valamit, szerintetek?
2009. dec. 31. 00:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
eszement
2009. dec. 31. 00:56
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
Így van, le a zsindex-el. :)
2009. dec. 31. 00:59
 3/18 anonim ***** válasza:
51%

Könyörgöm, ha nem tetszik olvass Kuruc.infot!

Van akinek ez tetszik, van akinek az!

Szerintem mindkettő egy szar, a mérleg két oldala.

Szerinted melyik jobb, mínusz 100 fokban lenni vagy plusz 100-ban?

Mindkettő egyformán szar és hazug!

2009. dec. 31. 01:05
 4/18 A kérdező kommentje:

Kedves 3. hozzászóló, tökéletesen igazad van.

Csak ha már feltették a kurucos kérdést, tegyük fel ezt is, hogy egyensúlyban legyen az a mérleg.

2009. dec. 31. 01:08
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Az index.hu-n nem uszítanak népek, vallási vagy szexuális kisebbségek ellen. Nem kellene egy kalap alá venni a kettőt, nagyon nem egy műfaj.
2009. dec. 31. 01:15
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

Én őszintén szólva rühellem az ilyen kérdéseket.

Túl nagy liberalizmus azt feltételezni, hogy az emberek képesek gondolkodni és választani?

Minek tiltsuk be a Mónika Showt, a Kuruc.infot, az Indexet, az Echo TV-t, az ATV-t stb, stb, stb.

Az emberek el tudják dönteni, hogy őket mi érdeklik, és hogy mit akarnak nézni, olvasni.

Az emberek döntő (normális) többsége látja, hogy a kuruc.info egy gyűlöletkeltő, hazug, manipulatív médium, és nem olvassa.

Az emberek döntő (normális) többsége látja, hogy az Index egy hazug, manipulatív médium, és nem olvassa.

Vagy egyszerre olvassa mindkettőt, és akkor legalább látja az érem mindkét oldalát.

2009. dec. 31. 01:23
 7/18 anonim válasza:
21%

Hazug a kuruc.info? nos csak tájékoztatlak hogy sok nagy kaliberű hírt tőlük vesznek át a többiek.(lásd pl a Cozma gyilkosság amit magyarországon tudtommal ők írták meg elsőként, a többiek bő 3-6 órával később) sok botrányról is ők húzták le a leplet csak a többi médium elcsórta a hírt, mivel ugy a kuruc.info magyarországi médiában tabu.

Nekem egyedűl az nem tetszik hogy néha orba-szájba zsidóznak, de például a világ(főként eu.) másik "kedvenc" kissebségéről szóló híreik "meglepő módon" 80-90% ban igazak.

2009. dec. 31. 01:31
 8/18 anonim ***** válasza:
35%

"Sz@r érzés, hogy ez a híroldalnak csúfolt, ballibbant eszméit nyíltan vállaló oldal hazugságaival, félremagyarázásaival, csúsztatásaival mérgezi a magyar fiatalok elméjét és nem tehetünk semmit."

Legyenek betilthatók az internetes oldalak?

Rendben van, kezdjük a zsurucinfóval.

Amúgy nem kellene két "mindenki antidemokratának tart minket, szegény jobbikosokat" nyivákolás közben a sajtószabadság megszüntetését követelni. A következetlenség nem áll jól senkinek. Ha ilyen ügyetlenek maradtok, akkor továbbra is csak hülyék fognak támogatni titeket, azzal meg nem juttok messzire.

2009. dec. 31. 01:41
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
Olvas kurucinfot gyerek, szabad országban élünk mindenki azt olvas amit akkar. Én mindennap olvasom mert szerintem a híreket máz, és félrevezetés nélkül írják.
2009. dec. 31. 02:26
 10/18 anonim ***** válasza:
64%
Én nagyon nem vagyok MSZP-SZDSZ párti, de szeretem az indexet, mivel, a az ember értően olvassa, akkor sok fontos információt megkap.
2009. dec. 31. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!