Terry Black tényleg romantikázott Kerényivel, vagy csak megint kitalált valamit? Azért ez súlyos vád, ha nem igaz.
Nem igaz.
Terry Black csak kitalálta azért, hogy lejárassa Kerényit.
Én sem szeretem Kerényit, de most teljesen igaza volt.
A homoszexuális lobbiknak nincs helye a színházakban.
Terry Black mindenkivel képes összehozni magát egy interjú erejéig.
Beteg a pali, de nagyon. Főleg agyilag.
"A homoszexuális lobbiknak nincs helye a színházakban."
Mint, ahogy a kutyamentő lobbinak, a bélyeggyűjtő lobbinak, és meg egy rakás lobbinak. A színházakban színjátszásnak kell folynia, nem pedig annak, hogy egy egykor szebb reményű színházrendező marhaságokat beszél nem létező dolgokról. Ha csak marhaságokról tud beszélni érdemi szakmai kritika helyet, akkor ideje lenne visszavonulni.
"Ez a klasszikus duma, hogy aki utálja a melegeket, az valójában homár, már nagyon régi trükk."
Kár, hogy nem alaptalan.
"Aki utálja Öszödi őszintét, az valójában tudat alatt szereti"
Nyilván, ami a homoszexualitásra igaz, az minden másra is. Teljesen logikus. Bár én máig nem értem miért azt nem bocsájtják meg sokan egy politikusnak, hogy egyszer az életében őszinte volt, és ez kiderült róla. Szóval nem is kapiskálsz annyira rossz felé.
"egyszer az életében őszinte volt, és ez kiderült róla"
Hát ez a baj, hogy egyszer. Előtte mi volt, és utána?
"Kár, hogy nem alaptalan."
Aki ellenzi a melegházasságot az látens b*zi, szokták mondani a magadfajták. Akkor viszont ugyanezen logika alapján az, aki ellenzi a halálbüntetést az látens gyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!