Recept egy felső középosztálybeli életszínvonalra 24 évesen?
Munka nélkül pénzt csak a politikában tudsz keresni,feltéve ha megfelelően gátlástalan, törtető vagy és a lelkiismeret,empátia nevű fogalmakkal csak az értelmező kéziszótárban találkozol.Ha ez nem megy marad a tanulás,de ha nem érdekel mondjuk az informatika,akkor azt is fölösleges elvégezned,mert nem a papírt fogják kérni,ha nem a tudásra lesz szükség.
Ha a tanulás nem játszik,akkor marad a munka,mint nekem...saját kereskedelmi vállalkozásom van,szóval zöldséges vagyok.25éve csinálom,nincs medencés házam,de hitel tartozásom sincs és voltam már trópusi helyeken is nyaralni,de ennek ára van.Az első 7 évben 0 szabadnap,ma már vasárnap nem dolgozom,de a napi 12-14óra mindennap meg van.Szabadság kb évi 10-12 nap...néha én is elgondolkodom,hogy csak munkából áll az életem...nem tudom megéri-e,de jobb híjján csinálnom kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!