Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Recept egy felső középosztályb...

Recept egy felső középosztálybeli életszínvonalra 24 évesen?

Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 21:22
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Na kezdjük ott a sort, hogy te soha az életbe nem leszel felső középosztálybeli ember ebben az országban. Nekem 3 szakmám van és egy érettségim. Szobafestő - Mázoló - Tapétázó , burkóló és köműves, és kénytelen voltam a 2 hónappos közmunkán részt venni mert egyszerüen munka. Túlképzett vagyok és ezért nem veszenk fel. Anyanyelvi szinten tudok németül de amíg kint voltam németországban nem érte meg mert sokkal több pénz ment el az ottani adókkal meg mindennel együtt, 2700 eurót kerestem egy hónapban , és a hónap végére maradt 400 euróm, szóval nem érte meg kint élni. Egyszóval ne akarj te magas életszínvonalat ebben az országban se sehol másutt, mert ha túl képzett vagy az a gond ha nem akkor meg az. Ahogy pár sorral írták , szerencsés csillagzat alá kell vagy kellett volna születned. Szóval a recept ahogy mondták kérdezz meg olyan embereket aki szerencsések illetve csalódtak és meg van a recept.
2014. máj. 20. 21:21
 22/22 anonim ***** válasza:

Munka nélkül pénzt csak a politikában tudsz keresni,feltéve ha megfelelően gátlástalan, törtető vagy és a lelkiismeret,empátia nevű fogalmakkal csak az értelmező kéziszótárban találkozol.Ha ez nem megy marad a tanulás,de ha nem érdekel mondjuk az informatika,akkor azt is fölösleges elvégezned,mert nem a papírt fogják kérni,ha nem a tudásra lesz szükség.

Ha a tanulás nem játszik,akkor marad a munka,mint nekem...saját kereskedelmi vállalkozásom van,szóval zöldséges vagyok.25éve csinálom,nincs medencés házam,de hitel tartozásom sincs és voltam már trópusi helyeken is nyaralni,de ennek ára van.Az első 7 évben 0 szabadnap,ma már vasárnap nem dolgozom,de a napi 12-14óra mindennap meg van.Szabadság kb évi 10-12 nap...néha én is elgondolkodom,hogy csak munkából áll az életem...nem tudom megéri-e,de jobb híjján csinálnom kell

2014. máj. 25. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!