Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Recept egy felső középosztályb...

Recept egy felső középosztálybeli életszínvonalra 24 évesen?

Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 21:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

áh.... mivel iszonyatos inflációt terveznek magyarországnak a forint továbbra is tervezetten romlani fog, így elvileg kevesebb pénzt kell majd visszafizetnem, ráadásul 35 éves koromig szüneteltethetem az egészet. A kifizetést is.

Ha kimegyek külföldre, tehát eltűnök az országból, vagy barátnő, rokon nevére veszek házat, behajthatatlan lesz, ha meg annyi pénzem lesz tényleg amit tervezek, nevetve kifizetem. Nem?

Gyárban tuti nem fogok dolgozni.

2014. máj. 13. 22:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kétségbeesett kisfiút látok...
2014. máj. 13. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Nyalj be egy Viktor közeli embernek és mindjárt felsőosztálybeli fizetésed lesz. Az sem lesz baj, ha kétszer veszed fel és nem tűnik fel.
2014. máj. 13. 23:26
 14/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, jó ötlet, te hogy csinálnád?
2014. máj. 13. 23:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha könnyen akarsz sokat keresni, akkor tanulj menedzsernek! Ha úgy akarsz sokat keresni, hogy mellette nem csak a napot lopod, akkor tanulj informatikusnak, villamos mérnöknek, vagy gépész mérnöknek! További lehetőség, hogy megtanulsz németül/angolul és el mész nyugatra dolgozni.

Hitelt persze soha többé ne vegyél fel és erre nincs kifogás, még akkor se ha nincs mit enned!

2014. máj. 14. 00:28
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
A környezetemben jó állásokat megcsípő fiatalokban egy közös pontot fedeztem fel. Minél több nyelven igyekeznek megtanulni és érvényesülni. A nyelvtudást látom most a legjobb befektetésnek.
2014. máj. 14. 07:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Adj fel hirdetést különböző helyeken, hogy tőkéstársat keresel kevés pénzzel, és sok ötlettel rendelkezők személyében. Meglátod, mennyi jó ötlet, és milyen sok szélhámos létezik az országban. Nagyon sokat fogsz tanulni a beszélgetések során. Szerezz diplomát és tanulj nyelveket, ez nagyon fontos! Magam is így tettem, amikor 10 éves németországi munkavégzés után végleg hazajöttem és kalandvágyból itthon maradtam. A felső középosztályt pedig felejtsd el, ha nem ott születtél, sosem fogsz oda jutni, az nem csak a pénzről szól.
2014. máj. 14. 13:34
 18/22 anonim válasza:
51%
Tõzsde.....
2014. máj. 18. 09:26
 19/22 anonim válasza:
100%
14-15éves gyerekek képzelegnek ilyen dolgokon. Ráadásul, ha bármiféle realitása is lenne annak, hogy kitörj nem tennél fel ilyen hülye kérdést.
2014. máj. 18. 13:11
 20/22 anonim válasza:

huh, vannak ám álmaid. Az a baj, hogy már eleve a hozzáállás rossz.

1- nem akarok sokat dolgozni, de sok pénzt szeretnék keresni

2- felveszem a hitelt és jól lelépek.

Ez aztán a koncepció.

Ha igazi sikert akarsz, akkor bizony meg kell érte dolgozzál!

Nem osztogatják ám a milliókat csak úgy.

Én hiszem, hogy ha valaki akar, és azért képes lemondani dolgokról és küzdeni érte, akkor azt el fogja tudni érni! (még akár becsületesen is - konkrét példát is tudok rá)

Amúgy meg akkor leszel boldog ember, ha azt csinálod, amit szeretsz!

Ha pedig az utazgatás az álmod, tanulj nyelveket és keress olyan melót, amivel utazgathatsz. És hopp, máris dolgozol és utazol is egyben.

2014. máj. 20. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!