Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem unod már az állandó...

Nem unod már az állandó zsidózást?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 12:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
24%
De.
2010. márc. 10. 16:37
 52/63 anonim ***** válasza:
48%
nem, mert mindig volt van és lesz, és világjelenség.
2010. márc. 10. 17:52
 53/63 anonim ***** válasza:
38%
mocskos paraszt aki lepontozott! egy mocskos zsidó!
2010. márc. 18. 17:05
 54/63 anonim ***** válasza:
65%

De igen

a zsidók közt is vannak jó emberek

Pl én jól elvagyok Wilsonnal :D

2010. ápr. 19. 19:58
 55/63 anonim ***** válasza:
2010. máj. 3. 16:43
 56/63 anonim ***** válasza:
NEM :D
2010. jún. 4. 12:42
 57/63 anonim ***** válasza:
2010. jún. 4. 12:50
 58/63 anonim ***** válasza:
nem unom,mert okkal csinaljuk...ja,es a Jobbik nem zsidozik...
2010. aug. 25. 21:52
 59/63 anonim ***** válasza:

De, igen, nagyon is unom.

és a folytonos antiszemita megjegyzéseket is.

Le lehet pontozni, nem érdekel, úgysem számít.

Nem értem miért kell egy népet csak azért utálni mert ilyen meg olyan a vallása. Nah és? A sok "zsidózás" után szerintetek nekik mi lenne a véleményük? Kb olyan hogy "te katolikus!"

De mindenki általánosítani szeret. Kiemelnek 1-2 emberből rossz tulajdonságot akinek neagyjisten az a vallása, és ráhúzzák boldog-boldogtalanra.

Én nem vagyok antiszemita, aki pedig "zsidózik" az tényleg egy lesüllyedt, értelmileg hátrányban lévő ember.

És mi az hogy "OKKAL CSINÁLJUK"??? Ez kb olyan hülyeség mikor 1-2 eszement politikus miatt általánosítanak egy egész népet/nemzetet.

"Izraeli repülők voltak Mo. légterében." Nah és? Akkor mivan? Összedől a világ? Semelyik másik ország nem csinált ebből problémát. Általánosítani meg egy bevett rossz szokás.

Ha van egy személy akinek a vallása zsidó és nem szegény akkor miért kell általánosítani hogy ők forgatják a pénzt meg stb stb???? De én erről a részről tényleg érzek az ilyen emberekben irigységet, mert más embernek sikeres az élete, nekik nem, és kiragadnak abbóűl az embgerből egy tulajdonságot (jelen esetben a vallását) és máris kész a probléma, elkezdenek zsidózni.

Bocsánat az ilyesfajta megnyilvánulásomnért (mondom, le lehet pontozni, tényleg nem érdekel) de én már marhára unom a folytonos zsidózást, meg az antiszemita megnyilvánulásokat.

2010. szept. 19. 16:11
 60/63 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

Általában aki zsidózik az még életében nem látott ilyen vallású embert, vagy még azt sem tudja hogy mit jelent maga a szó hogy zsidó.

2010. szept. 19. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!