Szabad -e viccelni a Holocauszttal?
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy páran lemondtak már miatta politikusként, de sok vicc szól erről mégis.2014. máj. 1. 07:11
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok zs*dó! Magyar vagyok! Az őseim közül sem volt olyan aki így végezte volna! R*hadtul nem szabad ezzel viccelődni! Gondolj bele egy kicsit ha a te nagyszüleidet, dédszüleidet, ükszüleidet viszik el!
2/8 anonim válasza:
Viccelni bármivel lehet, csak a megfelelő helyen és időben.
A halállal is sokan viccelődnek, de temetésen mégsem illdomos. Tehát lehet, de nem mindegy, hogy milyen helyzetben és milyen szándékkal.
3/8 anonim válasza:
Holocauszttal?
Csak annyira,mint a helyesírási problémásokkal. Vagy beszéd hibásokkal.
5/8 anonim válasza:
Ha a Szent Koronával lehet, akkor szerintem a holomicsodával is. Legalábbis 70 év után egyre inkább mint előtte.
6/8 anonim válasza:
A fajirtás mindannyiunk közös kötelessége, ezér azt elviccelni nem illik.
7/8 anonim válasza:
Egyik nép holokausztjával sem lehet viccelődni. Ugyanannyira nem, mint a Turulmadárral (Magyarország totemállata), a Szent Koronával (törvény is bünteti) és egyéb magyarság jelképpel.
8/8 anonim válasza:
A világon mindennel lehet viccelődni. A trianonnal, a holokauszttal, az összes létező vallással és az ateizmussal is.
Az ízlés diktálja, hogy mikor és kivel. Az ízléshez viszont nem szabad(na) törvényi szankciókat kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!