Lenne félnivalóm Svédországban? (pl. muszlimok) Érdemes lenne pár éven belül kiköltözni?
22 éves lány vagyok, van még 2 évem a suliból. Addig is tanulok svédül, már kezdő szinten vagyok.
Mindig is odavoltam Svédországért, minden álmom ott élni. Egy országért, kultúráért sem rajongok ennyire. Viszont nyugtalanítanak a hírek...hogy mennyi a muszlim bevándorló, és hogy mennyi erőszakot követnek el. ( [link] félek, hogy ez csak rosszabb lesz. Azért is szeretnék elköltözni Magyarországról, hogy ne csak anyagilag, de úgy egyébként is biztonságban érezhessem magam...hogy békében éljek. Nem gondolom magam rasszistának, de itthon igenis félek a romáktól. Viszont ami pár éve ott megy, rengetek svéd nőt erőszakolnak meg...romlik a közbiztonság...vajon annyi lesz pár éven belül ennek az országnak is? Mondjak le a nagy álmomról?
Kérdező kicsit el vagy szállva és nem érted a svédeket ha ilyen kérdést teszel fel. Persze nem is lehet egykönnyen megérteni egy országot ha valaki nem él ott.
A rémhírek alapján tájékozódni butaság. Mo-ról sokkal több rémhír van, az általános médiát és a rémhíreket lehetőleg ne használd tájékozódásra.
Svédországban az emberek nagyon kedvesek, de te miért akarod magad biztonságban érezni? Még itthon is félsz. Ha állandóan félelmet érzel és rettegsz sokmindentől akkor te magad fogod bevonzani a bajt, akárhol is vagy. Ne mondj le a nagy álmodról, de addig ne menj sehová amíg ezt az állandóan benned levő rettegést le nem küzdötted.
A benned lévő félelem miatt nem látsz tisztán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!