Melyek azok a varázsszavak amelyek általában működnek, ha szemétkednek az emberrel? (vendéglátóhelyeken, stb)
Például múltkor a barátnőmmel beültünk egy szállodának az előterébe, ami tulajdonképpen egy várószerűség, mert a vidéki fürdő, ahova igyekeztünk csak egy óra múlva nyitott ki.
Odajött 4 tag a személyzetből és mintha valami hajléktalanok lennénk kitessékeltek minket a szállodából.
Ami még jobban idegesített, az a 2x4 méteres széchenyi terv-es tábla a puccos szálloda előtt.
Ilyenkor milyen varázsszavakkal szállnak le az emberről? Ismerjük a tulajt? Rendőrt hívunk? Levideozzuk? Feltesszük az internetre? Konyhakést rántunk? Micsoda? Nektek mi szokott beválni?
"Butaságokat beszélsz."...Miért beszélnék butaságokat? Ez a "rendőrt hívok, levideózlak, konyhakést rántok" hozzáállás kb a c..gányok szintje. Másrészt, ha valaki nagyon akadékoskodik, akkor simán hívhat rendőrt is a szálloda, hogy kitessékeljék.
Másrészt a szálloda magántulajdon, de persze mindig jól hangzik rámondani mindenre hogy az adófizetők pénze...
vegyél elő egy kést, és kezdj el vigyorogni, és közben csorogjon a nyálad is
tuti békénhagynak
"Negyed óráig ültünk bent az adófizetők pénzéből vásárolt kényelmes fotelben"
Te nagyon el vagy tévedve, nem az adófizetők pénzéből vették, hanem a saját -illetve a befektetők- pénzéből, és nem váróteremnek, hanem szállodának építették, amiért fizetni kell!
Akkor is parasztság volt kiküldeni minket a fagyba. Teljesen jólszituáltak voltunk, a barátnőm kezében még egy 150 ezer forintos xperia tablet is volt. Nem is tudhatták kik lehetünk.
Ezért is gondoltam, hogy valami jó szöveggel elő lehett volna rukkolni. + a kérdésben nem azt kértem, hogy ítéljétek meg mennyire volt jogos a dolog, hanem azt, hogy mit szokás ilyenkor mondani.
Mert azok akik most engem leugatnak biztosan vicsorgós képpel sétáltak volna ki a helyemben annyira fel lettek volna háborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!