Ha kapnátok egy ajánlatot miszerint az USA-ban élhetnétek az amerikai középosztálynál nem rosszabb életszínvonalon, mennyit gondolkoznátok, hogy elfogadjátok-e?
Több tényezőt figyelembe kell azért venni. Egyrészt hogy kinek milyen lehetőségei lennének ezzel itthon, megéri e kimenni, lesz e akkora az életszínvonal növekedés ami számára megéri, és ami a legfontosabb, hogy ott sem csak az öledbe pottyan a munka, meg kell dolgozni érte, keményen, vagy akár keményebben is mint itthon.
De ahogy látom úgyis az van lepontozva aki kimenne :)
ma 18:09
7 év Svédország után mondom, halál az USA-ra!!! Sokkal rosszabb hely, mint akár Magyarország.
Szeretem magyar hazámat,és ragaszkodom kultúrámhoz itt az USA-ban.(Otthon teljesen ellehetetlenült az életem.Válás,anyagi csőd,hűtlen barátok,éhezés,komcsi restauráció,stb.)
Tudom,USA sokmindenben a szabadság ellenségeként tesz,de aki itt él becsületesen,igazán szabadnak érezheti magát.
Bár keményen dolgozni kell a megélhetésért,de nem fojtanak meg adókkal akkor sem,ha becsületes vagy,és láthatod munkád eredményét.Közel 15 éve van autóm,és sosem kellett éheznem.Otthon munka,és 3 gyermekem mellett éheztem.Amerikában akarok meghalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!