Szerintetek is jobb, hogy nem tartozunk nyugathoz és valószínű nem is fogunk?
Hála az Égnek, hogy nem a haladó szellemű Nyugathoz tartozunk, ahol:
-hároméveseket vesznek egy életre rendőrségi nyilvántartásba "rasszista" kiszólásokért (Anglia)
-törvénybe akarják foglalni, hogy a férfiaknak ülve kell pisilni, mert állva csinálni ezt kirekesztő (Svédország)
-a nem erőszakok 100%-a bevándorlók követik el (Svédország)
-kiverik a sört a kezedből, a szoknyás barátnődert megverik muszlimok, mert ezek "erkölcstelenek" (Anglia)
-a helyi főmufti szerint a csador nélküli nőket megerőszakolni nem büntetendő cselekedet (Dánia)
-én vagyok az egyetlen az RER (helyi hév) megállóban (Párizs)
soroljam még?
Köszönöm, inkább maradok mucsai, és nem idomulok a "haladó" szellű Nyugathoz. Maradok maradi fehér, heteroszexuális. Akkor is, ha már tilos lesz. Én, a klerikálfasztiszta reakciós. Mert emlékszem, így hívták az ilyet az átkosban, s most, amikor a Szovjetúnió helyett olyan szövetség tagja vagyunk, amelyet maoisták, német ex-KISZesek, '68-as terrorsiták vezetnek, sem fogják másképp hívni, ugyebár.
Kezicsólom'
baj van kedves kérdező?
úgy látom, nem is kicsi!
"-én vagyok az egyetlen az RER (helyi hév) megállóban (Párizs)"
Két dolog:
-ennek mi köze az egészhez?
-ezek szerint annyira mégsem rossz az a hanyatló Nyugat, ha ott tartózkodol?
Amiket írtam, mind megtörténtek már nyugaton.
Ha kéritek forrást is mutatok.
Az életszínvonal valóban nem jönne rosszul, de a dolgok amiket a kérdésben írtam, azokat ne.
Ennyi erővel országon belülről is össze tudna szedni bárki pár felkapott esetet. Ez kb olyan mintha Pista bácsi kijelentene valamit a kocsmában, te meg azonnal tényként kezelnéd hogy az úgy van.
De köszönjük az agymenést.
Rossz hirem van: de. Azon problemak/bajok tekinteteben amit felsorolsz, sajnos mindenben a nyugati liberalizmust favorizalja az allam.
Persze az egyetlen dolgot ami jo (a fizetest) azt nem vesszuk at Nyugatrol.
amugy en is Parizs, es utalom a Nyugatot mint a szart, de mit csinaljak ha otthoni fizetesbol nem lehet megelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!