Jól tettük, hogy kihívtuk a tűzoltókat?
Hali!
Tegnap este a nádas kb. 30-40m hosszú sávban égett jó nagy lánggal...kihívtuk a tűzoltókat, de az egyik beosztott (nem a szerparancsnok) eléggé bunkózott: hogy minek kell ilyen kis tüzekhez kihívni őket meghogy ő nem fog begyalogolni odáig a bokáig érő mocsaras sz*rban stb... aztán a végén, hogy eloltották jöttek ki megkellett adni a kihívó adatait...meg mondták, hogy tolatás közben a sofőr nem figyelt így betörték az egyik tükröt....
Jól tettük hogy kihívtuk őket, valami gondunk származhat belőle? Ugye nem kell kifizetnünk semmit?
Az a munkája, hogy tüzet oltson, sehol nincs leírva, hogy csak akkor lehet hívni, hakikövezett út vezet a tűzhöz. Így járt.
Az, hogy betörte a tükröt szintén egyéni szocproblémája, ha saját majd elszámol a főnökkel, ha másé akkor fizetik a kárt.
Köszi!
Igen, a tűzoltóautón lévő tükröt törte be.
Miért bírságolnának szarrá?
Állampolgári kötelezettségemet tettem, jeleztem a megfelelő hatóságnak a tűz esetet, ami nem kamu volt. Tehát szerintem (javítsatok ki ha tévedek) nincs miért megbüntetniük?!.
"Miért bírságolnának szarrá? "
Mer egy barom vagy aki azzal szórakozik hogy ütre püffre tűzoltókat hívogat. Azannyádba azta rühössistent!
#8as miért is?
#9es: nem azzal szórakozunk, de ha egy nagyobb tüzet lát az ember akkor kihívja a tűzoltókat, hogy nehogy elterjedjen az épületek felé nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!