Orbán régi munkás- (iskola) táskája bekerül a nemzeti múzeumba kiállítási tárgynak, csak nekem idézi ez a kommunista időket?
még külföldön is írtak erről, ilyet ember és politikai párt a világháború óta nem csinált, hogy demokratikus választáson kétszer ekkora győzelmet arasson.
még szép hogy mutogatni akarják az iskola táskáját.
de szerintem személyi kultusz lesz majd lassan körülötte.
# 1/
igen, tényleg azok az emlékek törnek fel bennem mikor ilyen úgymond kommunista ereklyékkel, ami igencsak személyi kultuszba volt ágyazva, tömték a fejünk.
nem semmi, hogy még mindig mennyien nem látják orbán hogyan teremt egy új kommunizmust, ezért haverkodik putyinnal, itt is ugyan azt akarja, lehet mondani hogy parlament meg demokrácia ha az ő szava dönt el mindent.
és hát igen, kezdődik a személyi kultusz.
Kétlem hogy a Nemzeti múzeum önmagától ilyen mélyre süllyedne hogy egy hátitáskát mutogasson...
# 2
Szerintem szeretet ide vagy oda, a Nemzeti Múzeum ne alacsonyodjon le ennyire...Annak nincs ott helye, még ha a nagyvezíré is a táska
# 2/
ja, teszem hozzá, a kommunizmusban is azt mondták, a hit és a szeretet, aztán 89 után mikor már lehetett beszélni róla, kiderült hogy csak igen kevesen gondolták komolyan, főleg a vége felé, csak hát mertek volna mást mondani és viszi is őket a fekete autó.
Amúgy mindegyik ezzel foglalkozó cikkben leírják, hogy mástól is kértek már személyes tárgyakat a magyar közéletből.
Nem kell ezt ennyire túllihegni., hogy csak az Orbán-táska kerül oda.
Nem az iskolatáskája, hanem a fiától kapott hátizsákja!
Nem ugyanaz a kettő!
Én a sz@ros gatyáját is a vitrinbe tenném, -vele együtt!
Kezdődik újra a személyi kultusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!