Tanárként népszerűsíthetem az általános iskolában a kommunizmust szakkör keretében?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy órán tilos politizálni, de tarthatok az iskolában olyan délutáni szakkört, ahol az eljövő gyerekeket kommunizmusra tanítom?2012. aug. 6. 19:53
1/3 anonim válasza:
Ha van olyan beteg szülő és iskolaigazgató, aki áldását adja erre, akkor persze.
2/3 anonim válasza:
Szerintem jobb ha az iskolába nem viszed be a politikát, szakkör keretében sem. Ez politikai pedofília lenne, amúgy nekem baromi sok tanárom űzte anno, csak ellenkező előjellel (szélsőjobbosok).
Egy gyerek még nem képes saját megfontolt döntést hozni a politikai nézeteiről, persze sajnos sok felnőtt sem, de az más kérdés, egy gyerek elvileg még nem is lehet azon a szinten, hogy megtehesse.
Az más kérdés, ha ismeretterjesztő órákat akarsz, de a kérdésedből eléggé az jött le, hogy az ideológiát is terjesztenéd.
3/3 anonim válasza:
NEM!
Tanítsunk inkább rovásírás szakkört vagy őseink történelmét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!