Skinheadek, jobbikosok, kurucok. Mindnyájan így gondolkodtok? Egy kis utcai harc
Megyek haza melóból, előttem 2 cingár, tőlem fiatalabb (szerintem 18-20 évesek kb) skinhead. (Az isten nagy farokkal és nagy orral áldott meg). A lényeg... haladnak el mellettem, erre az egyik visszaszól, hogy "köcsög zsidó". Megfordultam, és kérdeztem hogy ki a köcsög zsidó? erre ők is megálltak, én elkezdtem feléjük nagyléptekben menni, erre ők elkezdtek szaladni, de az egyiket utolértem, ahogy szaladt felrúgtam, utána meg kapott pár öklöst a fejre és rugást a hátára. Szerintem a gyerek másnap levette a bkancsot és feltette a vaterára :D
A kérdés, hogy ti minden nagy orrú embert zsidónak hisztek? Nem igaz hogy nincs nagy orrú ismerősötök aki magyar, vagy akár kreol bőrű magyar. Amúgy meg fordítottan is igaz, szerintem a zsidók nem feltétlenül nagy orrúak, sőt rengeteg kék szemű, esetleg még szőke zsidó is van.
ennyire hülyék, hogy azt mondják, "annak nagy az orra, ő biztos zsidó".
SZERETNÉTEK, hogy a sztorik ne legyenek igazak, de igazak. Az enyém legalabbis.
Ezek a zsidófóbiások CSAK csoportosan "bátrak" - pont mint egy általuk szintén utált mépcsoport. HAJSZÁL PONTOSAN OLYANOK VAGYTOK!!!!!
"SZERETNÉTEK, hogy a sztorik ne legyenek igazak, de igazak. Az enyém legalabbis.
Ezek a zsidófóbiások CSAK csoportosan "bátrak" - pont mint egy általuk szintén utált mépcsoport. HAJSZÁL PONTOSAN OLYANOK VAGYTOK!!!!!"
Ja persze!
Ha én azt írom, hogy trónörökös vagyok a Marsról akkor elhiszed?
És milyen népcsoportról beszélsz? Akkor te is rasszista vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!