Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Skinheadek, jobbikosok,...

Skinheadek, jobbikosok, kurucok. Mindnyájan így gondolkodtok? Egy kis utcai harc

Figyelt kérdés

Megyek haza melóból, előttem 2 cingár, tőlem fiatalabb (szerintem 18-20 évesek kb) skinhead. (Az isten nagy farokkal és nagy orral áldott meg). A lényeg... haladnak el mellettem, erre az egyik visszaszól, hogy "köcsög zsidó". Megfordultam, és kérdeztem hogy ki a köcsög zsidó? erre ők is megálltak, én elkezdtem feléjük nagyléptekben menni, erre ők elkezdtek szaladni, de az egyiket utolértem, ahogy szaladt felrúgtam, utána meg kapott pár öklöst a fejre és rugást a hátára. Szerintem a gyerek másnap levette a bkancsot és feltette a vaterára :D

A kérdés, hogy ti minden nagy orrú embert zsidónak hisztek? Nem igaz hogy nincs nagy orrú ismerősötök aki magyar, vagy akár kreol bőrű magyar. Amúgy meg fordítottan is igaz, szerintem a zsidók nem feltétlenül nagy orrúak, sőt rengeteg kék szemű, esetleg még szőke zsidó is van.

ennyire hülyék, hogy azt mondják, "annak nagy az orra, ő biztos zsidó".

2014. ápr. 5. 14:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
17:03: Ez a sztori megint csak annyira hihető. Mintha a zsidóknak külső (biológiai) ismertető jegyeik lennének, és nem csak vallás/kultúra lenne az egész... Gondolom, az ürge a norvégokat meg a svédeket is ránézésre felismeri és megkülönbözteti, ahogy a katolikusokat is a reformátusoktól.
2014. ápr. 5. 17:13
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Eléggé esti mese gyanús mind a két "sztori".
2014. ápr. 5. 18:16
 13/18 A kérdező kommentje:
A 10. kamu szerintem is. Ilyen biztos nincs, hogy egy öregasszony útját állja el egy skin, aztán meg jön a zsidó anya, aki elijeszti.
2014. ápr. 5. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

SZERETNÉTEK, hogy a sztorik ne legyenek igazak, de igazak. Az enyém legalabbis.

Ezek a zsidófóbiások CSAK csoportosan "bátrak" - pont mint egy általuk szintén utált mépcsoport. HAJSZÁL PONTOSAN OLYANOK VAGYTOK!!!!!

2014. ápr. 5. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:

"SZERETNÉTEK, hogy a sztorik ne legyenek igazak, de igazak. Az enyém legalabbis.

Ezek a zsidófóbiások CSAK csoportosan "bátrak" - pont mint egy általuk szintén utált mépcsoport. HAJSZÁL PONTOSAN OLYANOK VAGYTOK!!!!!"

Ja persze!

Ha én azt írom, hogy trónörökös vagyok a Marsról akkor elhiszed?

És milyen népcsoportról beszélsz? Akkor te is rasszista vagy? :D

2014. ápr. 5. 19:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem az órráról kel megítélni hogy zsidó vagy sem én is megvertem volna a ha beszólt volna...
2014. máj. 22. 23:02
 17/18 anonim válasza:
38%
Ha két Skinnek így vissza szólsz is odamész, a beledet is kitapossák, a jól bevált Dr.Martensel. ;)
2015. jan. 16. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mert jól megerősödtek a kannásbor vedeléstől és a youtube-os árjanémet tréning videóktól:D
2015. jún. 4. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!