Melyik a leginkább keresztény párt napjainkban Magyarországon?
""B*zi imádatról" meg csak annyit, hogy szó sincs a baloldalnál és a Liberálisoknál erről, csupán annyi, hogy nem akarják őket eltaposni, hanem ugyanolyan embereknek ismerik el őket, mint a heteroszexuálisokat. Belőled, azonban Keresztény Barátom, süt a gyűlölet, az előítélet irányukban. Persze Te biztosan tökéletes vagy."
egy szóval sem állítottam, hogy tökéletes lennék, és még csak a gyűlölet sem beszél belőlem (ha "gyűlöletbeszédet" akarsz hallani, menj ki valamelyik baloldali összeröffenésre).
Én csupán azt állítottam, hogy van néhány dolog, ami a jó erkölcs - és nem utsósorban a természet - kategóriájába tartozik. Mint pl. az, hogy a egy család férfiból és nőből, na meg gyerek(ek)ből áll. Évezredek óta. A Fidesz-KDNP nem kirekeszteni akarja őket, csak éppen nem propagálja és népszerűsíti ezt az aberrációt úgy, mint a ballib. Ami azt illeti, elég agresszíven és gusztustalanul nyomulnak. És nem is olyan rég még bajnai is ott csápolt nekik. A gyurcsány vatikáni szerződéssel kapcsolatos nyilatkozatáról meg hasonlókrál már nem is beszélek.
Egyszóval: elég megnézni, mi az álláspontja egy-egy pártnak az emberi kapcsolatokról, etikáról, nemzetről, családról, munkáról, erkölcsről stb. vallott felfogása, és máris nyilvánvalóvá válik, hogy melyik képviseli (jobban) a keresztény szemléletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!