Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szavaznál a Tisztességes...

Szavaznál a Tisztességes Szegények Pártjára?

Figyelt kérdés
Már ha lenne ilyen...
2014. márc. 29. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Bárkire szavazok, akit nem fidesznek és nem mszp-nek hívnak.
2014. márc. 29. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Mármint egy név alapján? Nem.
2014. márc. 29. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én kiegészíteném az elsőt. Bárkire, akit nem Fidesznek, LMP-nek, Jobbiknak, vagy MSZP-Összeborulásnak hívnak. Szóval ha volna egy normális, valóban az ÁTLAGEMBERT "érdekképviselő" programjuk, akkor miért ne?
2014. márc. 29. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem.

Nehogymá megint balfék nincstelenek osszák az észt és alkossanak törvényeket.

A kommunistáknál volt ez ,hogy valaki minnél nyomorultabb családból származott annál jobb tisztségeket kapott az se számított ha analfabéta..

Azokat pedig akik ésszel élő igyekvő ,sikeres, vagy tanult családokból kerültek ki megbélyegezték.

Ezt szeretnéd?

Ha az ember nem hót hülye vagy lusta állat ,de mág akkor is ha az de egy csöppet strapálja magát,meg tud teremteni magának egy türhető egzisztenciát és akkor már nem tekinthető szegénynek.

Vagy szerinted mindenki szegény aki nem falngál BMW-vel , nincs 6 szobás villája és nem Bibioneban nyaral?

2014. márc. 29. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:

"Nehogymá megint balfék nincstelenek osszák az észt és alkossanak törvényeket. "

Mert jelenleg nem balfékek osszák az észt? És kizárólag azért nem nincstelenek (mint én), mert ilyen gyökerek, mint te tapsolnak nekik. Sajnos láttam ezt tegnap... azt a fajta agyelszívást, amit ez a banda képvisel...inkább no comment.

2014. márc. 30. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:

"valaki minnél nyomorultabb családból származott annál jobb tisztségeket kapott az se számított ha analfabéta.. "

Ez jelenleg is így van, nem tudom, te hol élsz. Nézz körül bármelyik állami cégnél, vagy bármely más vállalatnál. Kik ülnek a felsőbb pozíciókban? Akik nem értenek hozzá. Köszönöm nincs kérdésem.

2014. márc. 30. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:

"Azokat pedig akik ésszel élő igyekvő ,sikeres, vagy tanult családokból kerültek ki megbélyegezték. "

Szintén így van jelenleg is.

2014. márc. 30. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!