Cirkuszt, kenyeret a népnek? Birka fuss fuss, utazz vele, tied.
Figyelt kérdés
Csak én fogom a fejemet ilyen videók után? https://www.youtube.com/watch?v=b6Zy1xZRrGo Végre sikerült,amit másoknak 1-2 év az nekünk tízszer annyi,és tízszer annyit is lopni,nem baj ezek után tudják hova kell tenni az x-et.Hiszen mi furcsa itt a választás lassan,és van 4-es metro is. Egy mozgássérült vakond előbb kiásta volna a metrot.Na de mind1 ünnepeljünk,van 10 megálló ki tudja hány év alatt.2014. márc. 28. 14:04
1/5 anonim válasza:
Hát igen ez idő alatt szerintem vagy háromszor felépítették volna a World Trade Centert. Úgy értem háromszor egymás tetejére. :D Aztán fúrtak volna neki a földbe egy olyan alagutat, amibe bele is fér kényelmesen.
2/5 anonim válasza:
Hiába vergődsz kérdező, akkor is az országot felvirágoztató Fidesz fog nyerni, nempedig a hazaáruló Összefogás vagy a gyűlöletre alapuló Jobbik.
És igen, ezerszer szívesebben élek egy olyan világban, ahol 1000 boldog "birkára" (ahogy te nevezed) jut 1 terrorizmussal cimboráló emós Jobbikos, mint fordítva.
3/5 A kérdező kommentje:
2.
Ez hogy jön ide?
2014. márc. 28. 15:52
4/5 anonim válasza:
Úgy, hogy egy liberálbolsevik hazaáruló vagyol te sunyi disznó! :D Ne kérdőjelezd meg a permanens fülkeforradalom által véghez vitt fejlődést!
5/5 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy sokan vannak, akiket tényleg meg lehet vezetni azzal, hogy egészen véletlenül éppen a választások előtt két nappal adják át azt a nyamvadt metrót.
(Ketteske, ha szépen kérlek, elárulod nekem, hogy melyik országot virágoztatta fel a Fidesz?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!