Ez a REZSICSÖKKENTÉS?
A rezsicsökkentés a zsidesz nagy agymosása.
De ettől eltekintve a szolgáltatóval egyeztesd, miért fizeted 2x ugyanazt.
Mi az, hogy kétszer "kell"? A számlát nézd meg, hogy milyen időszakokra vonatkozik, milyen óraállásokra, stb. Ha egy időszakot kétszer számláztak, akkor reklamáld meg.
A rezsicsökkentés ettől függetlenül egy parasztvakítás. Olyan, mintha ingyen lenne a tüzelőfa, csak az nem tűnik fel, hogy a házat tüzeljük el a fejünk felől. :)
De.Igen.Kell.
Most jött meg a boríték .A múlt hónapban már kifizettük az e havit.A mostani borítékban az e havit újra számlázták,április 1-i kifizetéssel,aztán április 25-ei kifizetéssel egy másikat.az április elsejeit meg már a múlthónapban kifizettük
"De.Igen.Kell."
Nekem egy időben küldtek egy rakás számlát, voltak pluszosak, minuszosak is, összevissza időszakokra. (Félhónapok, másfél hónapok, stb.) Aprólékosan összeraktam, mit számláztak és mit minuszoltak vissza, és kijött, hogy kb. 25 ezerrel többet fizettem végül. Meg is lett reklamálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!