Miért van a rezsicsökkentés reklámjában Jugoszlávia és Csehszlovákia?
2013. nov. 30. 18:58
1/5 anonim válasza:
Hát ez egy érdekes térkép,benne régi országokkal.Nem teljesen értelmezhető ez számomra.
2/5 anonim válasza:
Nézd a dologk pozitív oldalát. Németország már egy és az ex szovjet államok is megvannak már.
Viszont Jugoszlávia és Csehszlovákia még meg van.
Wales és Skócia meg már külön van jelölve.
Most nem tudom eldönteni ez egy régi térkép vagy egy jövőt ábrázoló új.
3/5 anonim válasza:
A fideszes tudatlanság jó példája ez a térkép is, pont olyan mint az unortodox gazdaságpolitikájuk.
4/5 anonim válasza:
Nocsak a párhuzamos univerzumokban is van rezsidémon, ami ellen hadakoznak a NER szellemiségeben kormányozók! Tudtam, hogy a Fidesz elképzeléseit nem erre a világra szabták, de azért ezt mégse gondoltam volna....
5/5 anonim válasza:
Lehet,hogy ez is a "nemzetállami" gondolkodás része,ami most nálunk is divatba jött.Nagy államot akarnak egyesek megint álmodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!