Ha én elektronikusan vagyok bejelentve egy munkáltatónál de szerződés nincsen a kezemben akkor én törvényt sértek azzal ha az aktiv korúak ellátását felveszem?
Figyelt kérdés
Aktív ellátáson vagyok egy éve két hónapja felvettek próbaidőre dolgozni egy építkezésre.közben kapom az ellátást ,na most a főnök megvan elégedve a munkámmal és áprilistól beszeretne jelenteni engem a munkahelyen.Akkor jelzem az önkormányzatnál,h találtam bejelentett munkahelyet és így lemondom a segélyem utalását.Mivel a főnököm most mondta h elektronikussan bejelentett két hónapja és ezt nem tudttam most nekem visszakell fizetnem a két hó segélyt ?2014. márc. 21. 11:24
1/1 MDaniel98 válasza:
Szerintem igen. Amúgy is kellene, hogy legyen munkaszerződésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!