Most akkor mi a helyzet? A Krím már Oroszországhoz tartozik hivatalosan, Ukrajna pedig biztosan kilép a FÁK-ból?
Az ukrán kissebség szívhat is nyugodtam,mert pont ők a legújabban betelpültek.
Mint ahogy a nagyapám mondta: Aki nem tudja megmutatni azon a településen ahol lakik a nagyszülei gondozott sírját az csak egy gyüttment senkiházi.Ma itt van , holnap ott,ma ilyen, holnap olyan.Ahogy éppen az érdekei diktálják.
Az ilyenkeért nem kár.
Most a legtöbb jobboldali Oroszország rajongója. Talán azért, mert felnéznek egy olyan országra, amelyik minden lehetőséget megragad, hogy elvesztett területeit visszaszerezze. Magyarán: a jobboldalon azért fanolják Oroszországot, mert úgy hiszik, hogy nemzeti eszmékből foglalta el Krímet, és úgy gondolják, hogy Magyarország példát vehet Oroszországtól. Ukrajnát támogatnák teljes szívükből, ha nem lenne náluk Kárpátalja, de mivel náluk van, gyerekes bosszúval, hogy mi is kaptunk Ukrajnától néhány pofont(nem adják vissza Kárpátalját), hát csak kapjon Ukrajna is néhány pofont, még ha nem is tőlünk kapja, hanem a legnagyobb történelmi ellenségünktől. Koszovó függetlenségét is támogatta a legtöbb jobboldali, mert az fáj Szerbiának - akitől szintén kaptunk néhány pofont.
.....
De sajnos vannak olyanok is a Jobboldalon, akik nem csak felnéznek Oroszországra, hanem egyenesen imádják is valami miatt, és azok azt sem bánnák, ha Oroszország elfoglalná Magyarországot, mert ugye a zsidó irányította nyugattól szabadították fel.
......
Most azt harsogják a jobboldalon, hogy, a nép akarata számít, és Krímbe a nép akarata érvényesült. Az igazság az, hogy a népakaratát le@.
Trianont akkor sem fogadnák el, ha Erdélyben, Kárpátalján, Szlovákiában, Őrvidéken, Muravidéken, Horvátországban és a Délvidéken senki sem akarná Nagy Magyarország határainak helyreállítását. Itt már nem a nép akarata számítana, hanem az, hogy 1000 évig a Magyar Királyság részei voltak ezek a területek.
10-es válaszoló vagyok.
11-es és 12-es válasza szinvonaltalan, téveseszmékre alapuló ostobaság, szóra sem érdemes.
13-as válaszolónak köszönöm, sok érdekeset ír. Annak idején én találkoztam olyan jobbossal, aki Szerbiának adott igazat Koszovó ügyében, persze ő értelmesebb volt, mint az átlag, és rájött, hogy másként védhetetlenül következetlen a Trianonnal kapcsolatos álláspontja. Én ezért csodálkoztam kissé, hogy most egy platformra kerültem velük a Krím félszigettel kapcsolatban. De hát nem kell racionalitást várni tőlük, illetőleg nem is irracionális az álláspontjuk, hanem nagyon is következetes, ugye amennyiben vannak barátok, meg vannak ellenségek. Mindeknire vonatkozó általános elvek meg nincsenek. Így tehát ami az ellenségnek (ti. Ukrajna) rossz, az nekünk jó, az ellenség szuverenitása nem számít.
10-es vagyok
Elgondolkodtam rajta. A tiéd.
A szavaidnak nincs súlya amíg nincsenek érveid,persze honnan is lennének ha a tények elé állítottalak és még arra is rest voltál hogy utána nézzél a történelmi eseményeknek, bezzeg arra már inkább méltónak tartod magad hogy "elgondolkodj" az önnön tudatlanságodban és ítéleteket alkoss a semmire alapozva.
Egyébként meg soha többé ne használd a magyar nyelvet.Az ilyen szemeteknek mint te nincs helyük az én nemzetem között.Aki csak így a levegőbe képes kijelenteni hogy nem érdekli több millió honfitársa sorsa a határon túl az nem magyar ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!