Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nincsenek ilyen intézked...

Miért nincsenek ilyen intézkedések? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok most hogy 18 lettem elkezdet érdekelni a poltika

mert ugye már énis voksolhatok pártokra.

Nah szal pl. ha nekem lenne egy pártom akkor a legfontosabb dolgokat kéne először bevezetni pl. alanyi jogon járnia kellene mindenkinek a plasztikai sebészet vagy ha nem is mindet állná a TB akkor 80%-ot minimum az erzsébet utalványokat meg be kéne vonni legalább sok kövér ember se lenne, és pl ebből fedeznénk a palsztikai műtéteket, meg ruha utalványokat adhatnának meg ingyenes szakoktatások helyett tarthatnának az embereknek stílus tanácsadást meg hasonló dolgokat. Akkor szerintem esztétikailag egy sokkal szebb országban élhetnénk.

Bár mostanában foglalkoztat a gondolat is hogy pólitókia szakon tanulnák tovább.

Szerintetek? Vélemény? Ugye hogy sokkal jobbak lennének ezek az intézkedések elsősorban?

18/L

2014. márc. 13. 17:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Pici lány, az emberek -durva kifejezéssel élve- csak felszínes rétege foglalkozik a divattal, plasztikával, a tökéletesség és kifogásolhatatlan külső hajszolásával.

Pitiáner és elhanyagolható dolgok, amiket felsoroltál.

2014. márc. 13. 17:54
 12/23 MrPifta ***** válasza:
"legalább sok kövér ember se lenne" "szerintem esztétikailag egy sokkal szebb országban élhetnénk." De a kövérek szépek!!! És mint mondták, különben sem az a legfontosabb
2014. márc. 13. 17:54
 13/23 A kérdező kommentje:

11-es lehet hogy neked elhanyagolható de az emberek többségének biztos fontos

12-es: igen van aki ducin is szép de amúgy se egézséges

Akik szerit meg primitív vagyok mert más gondolok mit ők akkor szerintem ők is lehetnek primitívek mert mást gondolnak mint én

2014. márc. 13. 17:56
 14/23 anonim ***** válasza:

Én tökéletesen egyetértek a kérdezővel.

Még jobb lenne az ötlete, ha a Westendben és a Dunaplázában ilyen kutyusos meg cicás meg pingvines plüssfigurákat osztogatnánk, mert azok tök cukik meg édibédikék és amúgy is hiányolom őket. :'(

2014. márc. 13. 17:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Annyira látszik, hogy népszopatás a kérdés, de Nem Bírom Ki, hogy ne kössek bele. xD
2014. márc. 13. 17:58
 16/23 A kérdező kommentje:
ez nem "népszopatás" csak a saját meglátásaim
2014. márc. 13. 18:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Dehogyisnem az. Senki sem lehet ilyen hülye. Illetve, egy ilyet senki sem gondolhat komolyan.
2014. márc. 13. 18:08
 18/23 A kérdező kommentje:
nem, mellesleg anyukám is egyetért velem...
2014. márc. 13. 18:12
 19/23 anonim ***** válasza:

Anyukádnak is gratulálok. Bár sejthettem volna, egyedül nem lehetsz ilyen h*lye, ehhez segítség kell.

Na, anyádtól ezt megkapod.

2014. márc. 13. 18:41
 20/23 anonim ***** válasza:

"Dehogyisnem az. Senki sem lehet ilyen hülye. Illetve, egy ilyet senki sem gondolhat komolyan."

Szerintem meg rohadtul nem vagy tisztában egy átlag 18 éves lány gondolatvilágával. :D

2014. márc. 13. 20:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!