Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nincsenek ilyen intézked...

Miért nincsenek ilyen intézkedések? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok most hogy 18 lettem elkezdet érdekelni a poltika

mert ugye már énis voksolhatok pártokra.

Nah szal pl. ha nekem lenne egy pártom akkor a legfontosabb dolgokat kéne először bevezetni pl. alanyi jogon járnia kellene mindenkinek a plasztikai sebészet vagy ha nem is mindet állná a TB akkor 80%-ot minimum az erzsébet utalványokat meg be kéne vonni legalább sok kövér ember se lenne, és pl ebből fedeznénk a palsztikai műtéteket, meg ruha utalványokat adhatnának meg ingyenes szakoktatások helyett tarthatnának az embereknek stílus tanácsadást meg hasonló dolgokat. Akkor szerintem esztétikailag egy sokkal szebb országban élhetnénk.

Bár mostanában foglalkoztat a gondolat is hogy pólitókia szakon tanulnák tovább.

Szerintetek? Vélemény? Ugye hogy sokkal jobbak lennének ezek az intézkedések elsősorban?

18/L

2014. márc. 13. 17:36
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Hm. Kooperációban kidolgozhatunk egy elképzelést! :)
2014. márc. 13. 17:38
 2/23 anonim ***** válasza:
A kérdésed provokatív.
2014. márc. 13. 17:38
 3/23 A kérdező kommentje:
2-es milyen provokációt vélté lfelfedezni?
2014. márc. 13. 17:39
 4/23 anonim válasza:
Ez nagyon irreális, és szerintem ezt te sem gondoltad komolyan..
2014. márc. 13. 17:45
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért provokatív, mert istentelenül ostoba. De aztán Tényleg Irgalmatlanul.
2014. márc. 13. 17:47
 6/23 anonim ***** válasza:

Áruld már el cicám, mi az a pólitókia?

Mellesleg az általad elképzelt világ eleve halálra van ítélve.

Gondolkoznod kellene, bár ahogy látom, nem fog menni, szóval ne is erőlködj.

Szakképzés nélkül nem lenne munkája az embernek (most se nagyon van), és szép lassan éhenhalna mindenki, mindezt persze tökéletesen beszárított hajjal, manikűrözött körmökkel és két szilikon cickóval tenné, mert ugye nem mindegy, hogyan döglik éhen az ember lánya.

2014. márc. 13. 17:49
 7/23 A kérdező kommentje:
dehogynem miért lenne az?
2014. márc. 13. 17:50
 8/23 A kérdező kommentje:
6. válaszoló sztem nem halna éhen senki plussz a stylostoknak is lenne munka kozmetikusoknak a plasztikai sebészek se vándorolnának el és mindenki sokkal jobb kedvű lenne poltan jó ruhákban divatos hajjal
2014. márc. 13. 17:51
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Primitív, ostoba liba vagy. A sok plázanyúl tuti szavazna rád, persze ha nem tévednek el, és odatalálnak a szavazóhelyiségbe.
2014. márc. 13. 17:52
 10/23 A kérdező kommentje:
5-ös biztos azért provokál téged mert te is csúnya vagy de ezzel épp a kevésbé szép embereken is tudnánk segíteni érted? Ez jó lenne.
2014. márc. 13. 17:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!