Mi az oka ennek a zsidó-arab ellentétnek?
Tehát mit balhéznak Izraelen?
Miért telepítették a zsidókat oda?
http://www.youtube.com/watch?v=k_BPPvzUpD4
Nyilván a föld stb. meg az olaj.
valamikor zsidóké volt. Hajjaj valamikor nekünk is volt tengerünk. Sőt valamikor elvileg lovagoltunk is. Na ennek okán akkor követeljünk vissza mi is mindent, mert egyszer állítólag a miénk volt. A mi földünk még nincs száz éve hogy elvették még sem loccsantunk ki gyerekagyvelőt mint egyesek: [link]
Természetesen nem az a probléma, hogy kié volt előbb a föld. Kétségtelen, hogy sokan játszanak erre is, és gyakran sikerrel, de akkor sem ez az alap-ok.
Az alap-ok az emberben keresendő. A nagyon más szemléletű, szokású, és értékrendű emberekén, akiket könnyű megvezetni. És ez nagyon hasznos a megvezetőknek.
És természetesen minden egyes konkrét ellentétnek konkrét előzménye volt, amelyek ugyan bizonyos mértékig összekapcsolódnak egymással, de az alapvető ellentét az előbb említett alap-ok miatt van.
Én úgy tudom, h a 2. VH. után önkényesen leválasztottak nekik egy területet, azon az alapon, h mert valamikor az övék volt.
Olyat is hallottam egy tanártól, h a zsidók fizettek kemény pénzeket.
Szal most mi az igazság?
Meg miért vannak dozerolva az épületek?
Láttam egy videót, elég durva dolgok vannak benne, zsidó gyerekek rajzolnak azokra a rakétákra, amit a palesztinokra lőnek.
Akkor még semmit nem láttál. [link]
i4.mirror.co.uk/incoming/article1444341.ece/ALTERNATES/s615b/A Palestinian man carries the dead body of a child from the al-Dallu family out from the rubble-1444341 [link]
Csak akkor nézd meg a képeket ha erős idegzetű vagy. Ez ma Izrael. Szembe kell nézni a tényekkel. Amerika őket támogatja. Attól pedig aki ezt legalizálja nem lehet emberséget várni.
Valami ilyesmit láttam.
De még mindig nem tudom hogy akkor hogy is volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!