Vannak olyan népcsoportok akiket gyűlöltök? Vagy elítéltek mindenféle faji alapú gyűlöltet?
Figyelt kérdés
tehát vannak e olyan népcsoportok akiket legszívesebben eltüntetnétek a földről, mert nélkülük szebb lenne az élet
vagy harcoltok az emberi jogokért és a szemetekbe mindenki egyenlő?
szerintem a fajgyűlölet, rasszizmus, antiszemitizmussal a média elég sokat foglalkozik és kampányol
szeretném tudni hogy az átlag Magyar mit gondol erről a témáról....
2009. dec. 10. 01:23
41/42 anonim válasza:
Ha én most kinézek az utcára csapatosan vonuló, ordítozó, mobiltelefonon zenét hallgató cigány csapatot látok, igénytelen ruhákban. Ám, ha egymagam szeretnék átmenni a boltba sötétedés után, az már necces, mert múlt héten is majdnem megvertek, mert nem akartam adni egy szál cigit. Vajon miért is félek az utcára menni, én rasszista vadállat?
42/42 anonim válasza:
Én csak azt a "fajt", vagy nemzetet utálom, aki utálja a magyarokat, és Magyarországot, illetve árt nekünk. De nem azért amilyen, hanem azért, amit tesz. Kiirtani nem akarom őket, de elszeparálnám magunkat tőlük. Kivéve a szomszédos országokat, amiknek egyes részei hozzánk tartoznak. Őket elfoglalnám, és az más nemzetiségűeknek szabad eltávozást, vagy kötelező asszimilációt írnék elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!