Mit gondoltok az atomfegyverekről, elképzelhető atombomba használata is akár?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 12:46
21/25 anonim válasza:
Az amerikaiak Irakban könnyített urán köpenyes páncéltörő lőszereket használtak. Valahol olvastam, hogy több amerikai katonának egészségügyi problémája volt a szennyezett harctértől. Pedig ez nem is bomba volt.
22/25 anonim válasza:
OFF Érdekes ez a pontozásos rendszer. Minél több információt adok, annál inkább lesz valaki, aki lepontoz? Ez a megfigyelésem. Tehát jelen formájában ellene szól annak, hogy további információkat osszak meg itt. Nem is teszem. 15:23-as. ON
23/25 A kérdező kommentje:
Én sem tudom,hogyan működik ez a pontozás,holott számomra éppen a te válaszod volt a legmegfelelőbb,legátfogóbb,én eszerint értékeltem,úgy látszik egyeseknek nem tetszik.Azért ha van még valami érdekes a tarsolyodban légyszi írd meg,végülis nekem szól,nem másnak.köszi
2009. dec. 10. 10:41
24/25 anonim válasza:
15:23as! ne foglalkozz a pontozással, elképesztő, érdekes és részletes volt olvasni a tudásod! köszi hogy megosztottad velünk! Azt is tedd hozzá az okosságodhoz, hogy a csőcselék tudatlanságból, irigységből, akármiből fakadó véleménye nem megalapozott, a szignifikancia a nagy létszámukból ered. Egy kondást is összesároznak, bebüdösitenek a disznói, de attól még ő vezeti őket haza.:)
Lásd IQ alapú választójog-súlyozás témája, hogy én is kapjak lepontozást...:)))
25/25 anonim válasza:
Na jó h. párnap alatt elfújja a szél a sugárzó anyagot de annak valahova menni kell és az meg még több 100 évig sugároz szal ha nekiállnánk robbantgatni akkor előbb utóbb az egész Földön nem lehetne megmaradni sehol banyeg szal ezt nem értem bocs az OFF-ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!