Mégsem csak összeesküvéselmélet, hogy pár tucat szuperintézmény irányítja a világgazdaság és a pénzügyi szféra túlnyomó részét?
Figyelt kérdés
Egy világbankos jogásznő egy belső jelentésében ezt elég meggyőzően levezette, és mivel nyilvánosságra is hozta, távoznia kellett.
2014. febr. 8. 09:24
11/12 anonim válasza:
Huh vitáztunk is már? Eddig a részedről nem hallottam sok mindent, csakhogy fotelből okoskodó akárki vagyok és ne ugassak bele a hozzád hasonló lángelmék dolgába. Meg bedobtál egy szabadságjogi témát konkrétan egy gazdasági kérdéshez, ami között az áthallás csak annyit, hogy a globalogazdik felelnek ezért is. Csak annyi a dolgod, hogy a két részeredményt és az egészet is bizonyítanod kell. A bizonyítási kényszer áthárítása, ugyanis nem úri dolog, relevánsnak meg végképp nem releváns.
Amúgy mivel is mosdattam magam, én is benne voltam vagy mi?
Ez volt az utolsó, ne aggódj, hogy ide írok.
12/12 anonim válasza:
Nem, ez teljesen így van. De mitől lenne összeesküvéselmélet? Ezek nyilvános adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!